Un nou set de lenjerii UNI ar putea face toata diferenta!

24 octombrie 2019
Autor:
Suits Advertising

O alegere foarte populara printre consumatori sunt clasicele lenjerii uni. Ele sunt o alegere pe cat se poate de buna din simplul fapt ca te vei alege cu o lenjerie 2 in 1.

Acest lucru se datoreaza faptului ca un set de lenjerii uni au doua fete care se pot schimba. Astfel ca in functie de imaginea pe care vrei sa o creezi dormitorului tau, acum ai si mai multe optiuni. Spre exemplu, intr-o saptamana poti folosi fata rosie si in alta saptamana poti alege fata verde.
lenjerii UNi

Ce avantaje iti pot oferi aceste lenjerii UNI?

Daca doriti sa beneficiati de un ambient frumos si elegant fara a depune foarte multa munca si fara a fi costisitor, alegeti lenjeriile UNI!
Denumirea acestor lenjerii vine de la faptul ca, acestea vin in culori speciale, diferite pe fiecare parte al asternutului, de aici si denumirea de UNI.
Aceste lenjerii vin in doua culori, fiind regula principala a simplitatii, dar acest fapt este avatajos pentru cei care doresc un dormitor minimalist.
Lenjeriile UNI sunt confectionate din materiale naturale, din bumbac satinat, fiind lenjerii placute la atingere, pufoase si delicate.

Gama variata de nuante de care aceste lenjerii dispun, poate crea o stare de spirit diferita in functie de culorile alese;

Principalul avantaj al acestor lenjerii UNI este faptul ca acestea vin cu doua fete! Fapt ce le difera de lenjeriile obisnuite care se gasesc in ziua de astazi pe piata. Pentru ca dispun de doua fete, este un avantaj principal pentru cumparator. Pentru a schimba paleta de culori foarte simplu si fara multa bataie de cap, intoarceti doar pe partea cealalta plapuma si fetele de perne si veti avea o alta imagine de ansamblu;

Deci, cele doua variante de care dispun lenjeriile UNI, care aduc aspectul unic al acestora va va ajuta sa remodelati dormitorul, usor si accesibil, totul cat ai clipi!

Cum se ingrijesc corect aceste asternuturi pentru dormitor?

Ca oricare set de asternuturi pentru dormitor si in cazul acestor lenjerii uni, atentia pe care le-o acorzi trebuie sa fie una adecvata.
Nu poti lasa, de exemplu, ca acestea sa nu fie spalate foarte mult timp. Nu doar ca acest lucru ar duce la acumularea mai rapida a bacterilor si a microbilor, dar s-ar strica calitatea acestora mai repede.

Incearca sa folosesti produse de ingrijire a acestora cat mai calitativ posibil. Nu doar ca va mentine calitatea materialului pentru o perioada cat mai indelungata de timp, dar va avea un impact si asupra sanatatii tale. Spre exemplu, specialisti recomanda sa folosesti inalbitori bio atunci cand vrei sa scoti petele.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram