fbpx

Un nou sediu One IT in Cluj Napoca

Azi, 29.03.2012

A avut loc Deschiderea Oficiala a noului sediu One IT Cluj, in zona Piata Cipariu, pe strada Constantin Brancusi, numarul 51. In suprafata totala de 120 mp, noul sediu vine in intampinarea clientilor si colaboratorilor actuali cu un showroom de expunere, vanzare si consiliere de specialitate IT, un spatiu dedicat service-ului specializat IT si un depozit.

“Dorim sa dezvoltam relatia de colaborare cu clientii nostri si sa raspundem cat mai prompt necesitatilor lor. De aceea avem nevoie de un astfel de sediu, care sa ne permita atat un spatiu dedicat service-ului specializat cat si un showroom pentru expunere de produse, in care clientul sa se simta confortabil, sa poata vizualiza si testa tot ceea ce doreste si sa primeasca consultanta de specialitate pentru ceea ce are nevoie. ” spune Nicolae Ontiu, Business Manager One IT.

Deschiderea Oficiala este urmata de “Saptamana Portilor Deschise” cuprinsa in perioada: luni 02 aprilie – sambata 07 aprilie; saptamana in care toti clientii actuali One IT sunt invitati sa viziteze noul sediu. Conform campaniei, fiecare client care vine insotit de un prieten, va primi atat el cat si prietenul sau un stick USB de 4 Gb CADOU.

Tot cu ocazia deschiderii, One IT a pregatit o PROMOTIE SPECIALA DE DESCHIDERE, care cuprinde peste 20 de produse la preturi speciale.