Un nou restaurant cu specific fast food intra în portofoliul Ploiești Shopping City

14 februarie 2017

„Suntem încântați că Ploiești Shopping City este destinația aleasă de Los Tacos pentru inaugurarea primei locati, contribuind la consolidarea poziției noastre ca principală destinație de shopping din regiune. Prin această deschidere, reușim să aducem un plus de valoare și diversificare a experienței pe care urmărim să le-o oferim clienților cu fiecare vizită pe care ne-o fac. Avem convingerea că cei care ne vor trece pragul se vor bucura de oferta noastră îmbogățită pe segmentul fast food și vor aprecia conceptul unic pe care Los Tacos îl aduce în România”, a declarat Marina Trifina,

Marketing Manager Ploiești Shopping City.

Deschiderea primei unități reprezintă un pas important în strategia de business a brandului de origine franceză, urmărind să își dezvolte activitatea prin deschiderea unei francize și extinderea unei rețele locale la cel puțin zece locații.

„Lansarea pe piața din România este un pas firesc în strategia de business. La fel de firească este și alegerea Ploiești Shopping City drept locație pentru prima unitate Los Tacos. Centrul comercial se bucură de un foarte important statut în peisajul de retail din județul Prahova și în împrejurimi și, totodată, prezintă o mare atracție pentru categoria turistică. Această poziționare se traduce prin ocazii numeroase pentru noi de a intra în contact cu un mix echilibrat al consumatorilor, care să aprecieze conceptul ce stă la baza brandului: o fuziune între două mari bucătarii care, aduse laolaltă, dau naștere unui gust pe care nu îl mai poți uita. Los Tacos este un business bine gândit, orientat spre a le oferi clienților o experiență culinară specială care mizează pe gustul deosebit al sosurilor franceze, diferentiindu-se astfel de fast-food- urile existente la ora actuală. Așadar, îi invităm pe vizitatorii centrului comercial să ne viziteze și să se bucure de preparatele noastre”, a declarat Ilie Coșereanu, Director Vânzări Los Tacos.

În prima locație Los Tacos, clienții se vor putea răsfăța cu preparate inspirate din gastronomia mexicană cu accente franțuzești. Savoarea specială este dată de sosurile franceze, făcute în casă, care transformă fiecare masă într-un răsfăț culinar. În plus, în perioada următoare, vizitatorii vor putea profita de o serie de acțiuni speciale. Una dintre surprizele pregătite este provocarea Los Tacos, o competiție în care participanții se vor întrece în a mânca, în cel mult trei ore, un tacos special preparat, care cântărește 2 kg. În plus, fiecare meniu D’Artagnan pentru copii va fi însoțit de o surpriză, o jucărie reprezentând unul dintre cei patru mușchetari, D’Artagnan, Athos, Porthos și Aramis.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram