Un nou hit romanesc

22 noiembrie 2018
Autor:
Yoseo Design

Unul dintre cei mai populari artisti din Romania, Jorge, va lansa iarna aceasta, prima sa creatie proprie, de la versuri, pana la coloana sonora. Acesta spera ca piesa sa aiba un impact major asupra publicului si ca ii va ajuta pe cei ce au inimile frante sa se vindece de durere.

Intitulata “Iarta-ma”, melodia evidentiaza cea mai dificila afirmatie de pronuntat si indeamna prin versuri sa mergem mai departe.

Despartirile sunt cele mai dificile etape din viata noastra, momentul in care stim ca s-a sfarsit o relatie cu un om pe care l-am iubit din tot sufletul si in care am investit timp este foarte dureros. Se zice ca timpul vindeca tot, insa in timp ramanem cu amintiri care ne rascolesc. Clipe fericite sau tristeste traite alaturi de o persoana iubita ce ni le amintim ne vor face sa suferim in continuare si ne vor tine in loc.

De multe ori acuzam persoana de langa noi de toate certurile si neintelegerile din relatie, dar uitam sa ne uitam si la propria persoana, sa incercam sa intelegem de ce nu merge relatia, aruncam toata vina pe celalalt. A ierta este un act de curaj, iar cea mai buna solutie pentru a scapa de ganduri negative si pentru a putea merge mai departe este sa lasam orgoliul la o parte si sa spunem un simplu “iarta-ma”. In noua piesa lansata de Jorge este scoasa in evidenta importanta acestei afirmatii si cate beneficii poate aduce renuntarea la orgoliu.

Tot ceea ce ne dorim cand tercem printr-o despartire este sa scapam de durere. Muzica romaneasca este cel mai bun remediu, iar unul dintre cei mai iubiti artisti din tara noastra lanseaza o piesa prin care doreste sa motiveze persoanele ce traiesc tristestea unei despartiri sa treaca peste si sa lase de-o parte amintirile triste, lasand loc pentru altele noi, fericite. Este greu sa stergi sentimentele cu buretele, iar faptul ca ajungem sa uram persoana pe care alta data o adoram nu ne ajuta sa ne vindecam. Tot ceea ce trebuie sa facem pentru a putea trece mai departe este sa ne asumam o parte din vina si sa iertam.

Intotdeauna intr-un cuplu, unul iubeste mai mult decat celalalt, iar unul va ajunge sa sufere. Relatiile nesanatoase ne consuma si provoaca rani in suflet, iar in momentele in care simtim ca nu mai avem loc langa persoana iubita, este timpul sa spunem “stop” si sa trecem mai departe. Despartirile sunt intotdeauna triste, insa de multe ori sunt benefice. Din cand in cand trebuie sa ne gandim si la binele nostru.

Prin intermediul creatiei artistice a lui Jorge, ne este transmis faptul ca despartirile de multe ori sunt cea mai buna solutie pentru a avea o viata fericita in viitor. Cu totii ramanem cu sechele sau blocaje emotionale. E important sa spunem “iarta-ma” chiar daca noi consideram ca celalalt a gresit.

In videoclip este redata despartirea, insa o despartire sanatoasa. Video-ul este cinematic. Intr-o casuta superba in padure. “Casuta din povesti”, acum fiind idealul relatiei, insa este bantuita de vinovatie si regrete.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram