Un nou competitor intra pe piata vopselurilor din Romania

Recunoscut ca brand din anul 2011, FabricaDeProfile este principalul producător din România de profile arhitecturale pentru interior și exterior. FabricaDeProfile a inaugurat în februarie 2016 primul showroom de prezentare, lansând oficial renumita gamă de produse speciale pentru finisări interioare fabricate în Italia –vopseluri decorative TATTOO.

TATTOO este astfel cel mai nou jucator de pe piata vopselurilor din Romania. Vopselurile Tattoo au fost proiectate pentru a crea o serie de efecte deosebite. Spre deosebire de ceilalati competitori, Tattoo propune o formula inovatoare ce ofera o varietate de solutii estetice, cu efecte de lumina 3D si straturi de baza concepute pentru a recrea sentimentul materialului de calitate.

Tattoo vine impreuna si cu o gama de accesorii pentru a usura munca “meseriasului” si a facilita aplicarea straturilor de baza dar si a finisajelor.

Tattoo propune o serie de 15 colectii de vopseluri menita sa satisfaca chiar si cel mai rafinate gusturi. Acestora li se adauga sase tipuri de efecte decorative. Tattoo se diferentiaza de competitori prin formula invoatoare si gama de efecte a vopselurilor pe care o propune consumatorilor sai. Efectele metalice variaza de la efectul texturat de tipul Oxid la finisajele stralucitoare, ce creaza efectul de suprafata pretioasa, de aur. Produsele cu efect de lumina au rolul de a oferi posibilitati nelimitate de a injecta lumina in interioriul spatiilor. Totodata decorarea spatiilor intr-un stil original cu textura de tesaturi este acum posibila datorita formulei creata de specialistii Tattoo. Un alt efect surprinzator pe care noul competitor il propune este efectul “material”. Efectul “material” recreaza iluzia de material natural precum lemnul, piatra de lava, scoarta de copac si chiar pielea de crocodil.

Culorile vii, puternice combinate cu produsele decorative Tattoo diferentiaza o incapere zugravita in trecut, de o incapere in care au fost folosite cele mai noi vopseluri si produse decorative, semnate Tatto.