fbpx

Un meniu traditional romanesc este ideal pentru un pranz in familie

Mancarea sanatoasa trebuie sa fie un stil de viata, mai ales atunci cand in famile sunt copii, pe care trebuie sa ii invatam sa duca o viata sanatoasa, activa si fericita. Pe langa miscarea care nu trebuie sa lipseasca zilnic, corpul nostru are nevoie si de vitalitate, proteine, vitamine si minerale, pe care si le ia din macare. Desigur ca nu din mancarea de tip fast food, ci din cea cu multe legume, fructe si carne proaspata. Este necesar sa nu sarim peste nici o masa si sa nu ne lipseasca o ciorba sau o supa pe zi, o salata, un fel principal satios si un desert sanatos, cu cat mai putin zahar. Meniurile traditionale romanesti din Constanta sunt gandite in asa fel in cat organismului nostru sa I se ofere necesarul zilnic.

Ce contine meniul zilei? O ciorba, un gratar, o garnitura si un desert, totul la alegere fac ca acest meniu disponibil pe site-ul Casa Romaneasca sa fie atat de sanatos, satios si gustos. Iti putem livra rapid si nu numai acasa, ci si la birou sau la hotel, ne deplasam oriunde doresti in raza orasului Constanta si imprejurimi. Ce poate fi mai sanatos decat un meniu traditional romanesc pentru tine si familia ta!

In curand deschidem si terasa de pe faleza din Mamaia si te asteptam cu mic, cu mare sa iei pranzul in adierea brizei marii si in sunetul valurilor!