Un credit cu buletinul este soluția rapidă care acoperă o nevoie financiară urgentă

26 ianuarie 2021
Autor:
livepr

Simplificarea procedurilor de creditare a persoanelor fizice a determinat diversificarea ofertei de soluții de finanțare, pliate pe nevoile specifice ale clienților potențiali. Astfel, a apărut și varianta de credit cu buletinul, un produs financiar care s-a dovedit a fi extrem de eficient atunci când apar cheltuieli urgente, neprevăzute.

Credius, una dintre cele mai importante companii financiare nebancare din România propune un proces facil de aplicare și aprobare a unui credit de nevoie personale. Procesul se derulează online, iar solicitantul are nevoie doar de actul de identitate și de completarea unui formular pentru ca, unul dintre reprezentanții companiei să îi ateste eligibilitatea.

Plafonul maxim pentru un credit de nevoi personale

Credius susține proiectele individuale, așa că plafonul maxim este unul generos pentru un astfel de produs, respectiv 40.000 lei. Criteriile de eligibilitate sunt stabilite astfel încât rate de aprobare să fie una cât mai ridicată. În același timp, solicitantul de credit are flexibilitatea de a alege cuantumul ratelor lunare în funcție de perioada de returnare a creditului.

Proces simplu și rapid de aplicare-evaluare

Procesul de acordare a unui credit de nevoi personale prin Credius este unul care elimină o serie de etape birocratice inutile. Solicitantul are nevoie doar de buletin pentru a demara procesul. În cazul pensionarilor, este nevoie și de ultimul cupon de pensie. Odată ce au fost depuse actele și completată cererea, timpul de răspuns este de aproximativ 60 de minute. Practic, într-o oră, solicitantul află dacă este eligibil pentru acordarea creditului sau dacă dosarul său virtual a fost respins.

Ce se întâmplă după anunțarea eligibilității?

Odată cu anunțarea eligibilității, solicitantul primește oferta de creditare. În ofertă sunt trecuți termenii și condițiile creditului, precum și detaliile de rambursare. Urmează etapa de semnare a contractului. Aceasta se poate derula online sau printr-o vizita a solicitantului la cel mai apropiat birou Credius. Odată ce a fost semnat contractul, banii vor intra în contul solicitantului și acesta îi va putea folosi imediat. În același timp, se poate solicita varianta ridicării sumei cash, de la bancă. În funcție de preferințele solicitantului, modul de ridicare a banilor este unul flexibil.

Returnarea creditului

Soluțiile de returnare sunt, la rândul lor, extrem de flexibile. Beneficiarul poate achita ratele lunare prin orice metodă îi este la îndemână. Credius pune al dispoziția clienților săi variante multiple de plată:

  • Plata ratei cash la bancă: instituția de credit a dezvoltat parteneriate cu bănci importante din România pentru a facilita relația financiară cu clienții săi. Băncile partenere sunt: CEC Bank, BCR, Alpha Bank și Libra Internet Bank.
  • Plata cu cardul. Fiecare solicitant are un cont pe site-ul Credius.ro. Din acest cont poate face lunar, plata ratei cu cardul său bancar.
  • Plata prin Poșta Română: beneficiarul creditului poate achita lunar rata creditului său de nevoi personale la orice oficiu al Poștei Române.
  • Plata prin transfer bancar: o metodă simplă care elimină drumurile inutile în locațiile fizice de plată.
  • Plata la stațiile SelfPay sau Qiwi: Credius a încheiat parteneriate cu acești procesatori de plăți tocmai pentru a aduce un plus de flexibilitate metodelor de plată a ratelor.

Creditul de nevoi personale este un instrument financiar util și accesibil, dar oricine are nevoie de un astfel de instrument ar trebui să acorde atenție extinsă costurilor pe care le presupune, respectiv dobânzii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram