Ultrasunete pentru cele mai bune rezultate in tonifiere

19 februarie 2024
Autor:
Suits Advertising

Ultrasunetele in remodelarea corporala reprezinta o tehnica non-invaziva si eficienta folosita pentru reducerea grasimii localizate si remodelarea corpului. Aceasta procedura utilizeaza undele sonore de inalta frecventa pentru a penetra straturile adipoase ale pielii, distrugand celulele grase si facilitand eliminarea lor din organism.

FysiogandCum functioneaza procedura de ultrasunete in remodelare corporala?

Procedura de ultrasunete in remodelarea corporala se bazeaza pe principiul cavitatii ultrasonice. Un dispozitiv special emite unde sonore cu o frecventa inalta (intre 800 si 1600 kHz), care patrund in straturile adipoase ale pielii fara a afecta tesuturile inconjuratoare sau suprafata pielii.

Aceste unde sonore creeaza micro-cavitati in tesutul adipos, determinand ceea ce este cunoscut sub numele de fenomen de cavitatie. In timpul acestui proces, celulele grase sunt expuse la presiuni si temperaturi extrem de ridicate, ceea ce le determina sa se rupa si sa se transforme intr-o substanta lichida. Acest lichid este apoi eliminat din organism prin procesele naturale de detoxifiere si metabolism.
Etapele procedurii de ultrasunete in remodelare corporala:

Evaluarea initiala: Inainte de a incepe procedura, un specialist in tratamente de remodelare corporala va evalua starea de sanatate a pacientului si va discuta obiectivele acestuia in ceea ce priveste remodelarea corpului.

Prepararea pielii: Zona tratata va fi curatata si pregatita pentru procedura. Este important ca pielea sa fie curata si uscata pentru a asigura o buna conducere a undelor sonore.

Aplicarea gelului conductor: Un gel special conductor va fi aplicat pe zona tratata pentru a ajuta undelor sonore sa patrunda mai eficient in straturile adipoase ale pielii.

Tratamentul cu ultrasunete: Dispozitivul de ultrasunete va fi plasat pe piele, iar specialistul va incepe sa directioneze undele sonore catre zona tinta. Durata tratamentului poate varia in functie de dimensiunea si zona corpului tratata, insa in general o sesiune dureaza intre 30 si 60 de minute.

Masajul post-tratament: Unele proceduri de ultrasunete in remodelare corporala pot include si un masaj usor al zonei tratate pentru a ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si la drenajul limfatic.

Recomandari post-tratament: Dupa incheierea procedurii, specialistul va oferi recomandari pacientului pentru a-si mentine rezultatele obtinute si pentru a maximiza beneficiile tratamentului. Aceste recomandari pot include adoptarea unui stil de viata sanatos, inclusiv o alimentatie echilibrata si exercitii fizice regulate.

Beneficiile si rezultatele asteptate:

  • Reducrea grasimii localizate: Procedura de ultrasunete poate ajuta la reducerea tesutului adipos din zone precum abdomenul, coapsele, soldurile sau bratele.
  • Non-invazivitate: Nu necesita interventie chirurgicala si are un timp minim de recuperare.
  • Confortabilitate: Este o procedura nedureroasa si non-invaziva. Pacientii pot reveni imediat la activitatile lor obisnuite dupa tratament.
  • Imbunatatirea aspectului pielii: Pe langa reducerea grasimii, ultrasunetele pot contribui si la tonifierea pielii si la imbunatatirea texturii acesteia.
Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram