Ultimele zile de inscriere la cursul de Marketing online

Trainingul de Marketing online abordeaza o tematica neconventionala despre cum gasiti cea mai eficienta cale de promovare online si cum puteti transforma un site intr-o afacere de succes. Studiile de caz si exemplele date pe parcursul trainingului va vor ajuta sa intelegeti procesul de promovare al unui site in mediul online, chiar daca lucrati cu o echipa de profesionisti.

Tematica trainingului contine si subiecte precum:
– Avantajele dezvoltarii unei afacerii pe Internet. Ce inseamna sa dezvolti o afacere online ?
– 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre constructia unui site si modul in care acestea influenteaza potentialul de dezvoltare al acestuia. Care sunt lucrurile care influenteaza perceptia vizitatorului cand intra pe un site si cand devine un site user-friendly?
– Cheia afacerilor pe Internet : Traficul. Cum aducem vizitatori si cum ii pastram?
– Cum promovam un site ?. Cum derulam o campanie de promovare pe site-urile de socializare ?
– Vrei sa fii pe prima pagina in GOOGLE? Afla cum functioneaza si care sunt avantajele campaniilor de promovare Search Engine Optimization (SEO),Google AdWords si Facebook Ads.
– Newsletter-ul – sursa de informare sau spam ? Ce inseamna derularea unei campanii de promovare prin e-mailing?
– Ce inseamna promovarea externa a unui site ?. Cum alegem directoarele in care inscriem un site astfel incat sa fise considerat pertinent de motoarele de cautare
– Cum comunicam cu vizitatorii astfel incat sa ii fidelizam si sa asiguram dezvoltarea afacerii in mediul online?
Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Cursul se va desfasura la sediul firmei Creative Business Management din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti. Trainerul cursului va fi Ionut Condruz, specialist in realizarea strategiilor de optimizare a site-urilor, marketing online si social media.

Costul formarii de persoana este de 500 lei, fara TVA. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei mai sus mentionat. Ultima zi de inscriere este joi, 1 martie.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro