Twinkle Star a primit distinctia Gold Preparation Centre pentru cel de-al IV-lea an consecutiv

19 aprilie 2024
Autor:
SEO MARKETING AGENCY SRL

In semn de recunoastere a loialitatii si a investitiei in pregatirea candidatilor si promovarea examenelor Cambridge, Cambridge University Press & Assessment a acordat Twinkle Star distinctia Gold Preparation Centre pentru cel de-al IV-lea an consecutiv.

Certificatul “Gold Preparation Centre 2023” a fost inmanat centrului de pregatire pentru examene Cambridge Twinkle Star de catre Aniella Busila, reprezentant Cambridge in Romania, in cadrul oficial prilejuit de conferinta profesorilor de limba engleza din Iasi organizata pe 13 aprilie, la Grand Hotel Traian.

Pentru acordarea statutului prestigios de „Centru de pregatire Gold” criteriile de eligibilitate si selectie prevad ca detinatorul sa fie centru de pregatire pentru examenele Cambridge English de cel putin trei ani scolari consecutivi; sa respecte abordarea pas-cu-pas Cambridge English: sa pregateasca elevi pentru 3 sau mai multe niveluri CECRL (Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi) si sa aiba cel putin 250 de candidati pe an scolar inscrisi la examenele Cambridge English. Perioada de referinta luata in calcul pentru acordarea distinctiei pentru anul 2023 se refera la rezultatele obtinute intre 1 august 2021-31 iulie 2022, cand centrul de pregatire Twinkle Star a reusit performanta de a inscrie la examenele Cambridge English un numar de 1.449 de cursanti proprii. In aceeasi perioada un numar total de 3.049 de candidati au obtinut un certificat Cambridge English cu sprijinul centrului autorizat de examene Cambridge Twinkle Star Exam Centre.

„Suntem incantati sa acordam centrului Twinkle Star statutul de Centru de pregatire Gold pentru anul 2023. Avem 52.000 de Centre de Pregatire la nivel mondial si foarte multe Centre de Pregatire in Romania - insa putini au avut un asemenea succes ca centrul de pregatire Twinkle Star, pe care il rasplatim acordandu-i statutul de «Centru de Pregatire Gold». Candidatii centrului isi iau toate certificatele, se aplica abordarea Step-by-step, iar fiecare certificat schimba viata celui care il detine. De asemenea, prin experienta pe care o detine din dubla perspectiva, si in calitate de centru de pregatire si in calitate de centru de examinare pentru examenele Cambridge, Twinkle Star sunt printre cei mai buni sa arate profesorilor de limba engleza calea pentru a deveni centru de pregatire”, a precizat Aniella Busila, reprezentant Cambridge University Press & Assessment in Romania.

La nivel mondial exista 2.800 de centre de examene Cambridge English in 130 de tari iar Twinkle Star este unul din cele doar 5 centre autorizate pentru a organiza in Romania examene Cambridge English.

“Din momentul in care am ajuns la facultate mi-am dorit ca Twinkle Star sa devina centru autorizat pentru examene Cambridge. Am studiat toate criteriile necesare, pas cu pas, si am decis sa fac ceva in acest sens. Nu cred ca a fost foarte usor insa a fost un vis pe care l-am indeplinit alaturi de o echipa. Ne-am dorit mereu o comunitate a profesorilor de limba engleza in care sa ne sprijinim unii pe altii, in care sa colaboram, sa impartasim din experienta noastra atat catre profesori cat si catre candidatii care doresc sa obtina un certificat Cambridge English”, a precizat Ruxandra Bucevschi, manager & founder Twinkle Star.

Examenele de limba engleza Cambridge English sunt recunoscute la nivel international si sunt corespunzatoare nivelurilor de competenta CECRL (Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi), niveluri pe deplin compatibile cu programa scolara a Educatiei Nationale. Aceste examene evalueaza sistematic cele patru competente de limba si fac ca invatarea limbii engleze sa fie atractiva, eficienta si plina de satisfactii. La acest moment, peste 25.000 de universitati, companii si ministere recunosc certificatele Cambridge English.

Cambridge English Assessment premiaza anual cele mai active centre de pregatire Cambridge; experienta acestora in educatie, pregatirea si resursele pe care le investesc in dezvoltarea activitatii lor fiind extrem de importante in cadrul procesului de selectie.

Examenele Cambridge sunt recunoscute si in sistemul educational de stat: la clasa a IX-a se poate echivala testul lingvistic cu minim nivel A2 Key, iar la bacalaureat minim nivel B1 Preliminary. Acestea sunt valabile pe viata, astfel candidatii pot utiliza nivelurile mai avansate si pentru intrarea la anumite facultati sau completarea CV-ului cu o evaluare internationala.

In cei 15 ani de activitate, centrul Twinkle Star a obtinut numeroase premii si distinctii acordate de Cambridge Assessment English, actuala Cambridge University Press & Assessment: Premiul Cel mai Bun Centru de Pregatire Cambridge din Romania – abordarea Step-by-step, pentru anul scolar 2019-2020; “Centru de pregatire de aur” in cadrul competitiilor “Gold Preparation Centre” din anii 2020, 2021, 2022 si 2023; Trofeul „Excellent Customer Service over the years” acordat in mod oficial in anul 2022, pentru comunicare excelenta cu clientii de-a lungul anilor.

Pentru mai multe informatii:

Florentina Cojocaru

Marketing Manager

0721.369.846

[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram