Turneul Meet the World – loc de intalnire pentru milioane de tineri

7 martie 2013
Autor:
dowmedia08

Pe 9 martie se va desfasura la Bucuresti turneul preliminar al Cupei Gothia la fotbal, Meet the World. Anul acesta echipele participante vor fi alcatuite din tineri cu varsta de 14 ani, care vor lua startul intr-un mini-turneu varianta play-off .

Turneul Meet the World se organizeaza in aproximativ 25 de tari din intreaga lume, oferind posibilitatea echipei castigatoare sa participe la etapa finala Gothia Cup care se desfasoara in Suedia.

Gothia Cup este cel mai mare turneu de fotbal din lume dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 ani. Turneul dureaza o saptamana si are loc la Goteborg, in Suedia, in fiecare an in luna iulie. Obiectivul Gothia Cup este sa creeze un loc de intalnire pentru tinerii din intreaga lume, indiferent de religie, nationalitate sau diferentele culturale.
La primul turneu, care a avut loc in 1975, au participat 275 de echipe. De atunci, numarul echipelor a crescut si, in fiecare an, participa circa 1.600 de echipe. Pana in prezent peste 1.000.000 de persoane din 137 de tari s-au intalnit la Goteborg.

SKF este sponsorul principal al acestui turneu de multi ani. Inca de la inceput, SKF a actionat si continua sa actioneze pentru a schimba conditiile de viata care pot varia dramatic de la un loc la altul. Un mijloc de a realiza acest obiectiv este sa lucreze in mod activ cu tinerii din comunitatile in care compania este prezenta.
In mod ideal ar trebui sa existe locuri in care tinerii din intreaga lume sa poata interactiona. Gothia Cup este un astfel de loc si de aceea SKF este sponsor principal.

SKF Group este lider mondial in furnizarea de rulmenti, etansari, mecatronica, sisteme de lubrifiere si servicii care include suport tehnic, servicii de intretinere si de fiabilitate, consultanta in inginerie si formare profesionala. SKF a fost fondat in 1907 si a devenit rapid o companie globala.
SKF este prezent in peste 130 de tari si are 15.000 de distribuitori locali in intreaga lume.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
Patricia Ivanescu, Marketing Communication SKF Romania,
email: [email protected]

SKF Romania
319G Splaiul Independentei, Bucuresti

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram