TUI TravelCenter ofera noi oportunitati pentru vacante in Grecia

Vara este sezonul concediilor, sezonul distractiei si al relaxarii pentru toti cei care muncesc in timpul anului visand cu ochii deschisi la ape limpezi si nisipuri calde si fine. TUI TravelCenter propune tuturor clientilor sai sa savureze pe deplin de micile bucurii in timpul unui sejur in Grecia, agentia creand sugestii pentru vacante in diferite insule si statiuni elene.

Persoanele interesate de un sejur in Grecia pot alege din peste 80 de destinatii, in 6 dintre cele mai indragite insule si regiuni ale tarii zeilor: Corfu, Creta-Chania, Creta-Heraklion, Zakynthos, Santorini sau Rhodos.

Vacantele in Grecia sunt ideale pentru persoanele care nu se multumesc cu putin, pentru cei care vor si plaje perfecte cu apa curata si nisipuri prietenoase, si peisaje care-ti taie respiratia, si arhitectura cu parfum istoric, si situri arheologice, si distractie, si oameni frumosi.

Intre principalele atractii ale Greciei se numara Muntele Athos, Teatrul Delphi, Cetatea Mystras, Meteora, orasul Mykonos, Templul Erechteion, Partenonul si suita de atractii ale Atenei, insula vulcanica Santorini, precum si zecile de muzee navale sau muzee de arheologie, impreuna cu zecile de ruine ale cetatilor antice.

Din zecile de destinatii posibile pentru o vacanta in Grecia, destinatia finala va trebui aleasa in functie de care atractii sunt mai potrivite personalitatii turistilor.

In mod inevitabil, odata cu inceperea vacantei in Grecia trebuie sa inceapa si degustarea cat mai multor specialitati culinare grecesti, pentru a avea timp si pentru preparatele din carne (mousakas, sofrito, pastitsada, bifteki, stifado, souvlaki si alte specialitati cu carne de miel sau de vita), si pentru cele din peste (savuri, peste bianco, bourdeto etc), si pentru cele cu branzeturile specifice (feta, staka, mizithra, kasseri, kefalotyti, graviera si saganaki), si pentru placintele reprezentative (spanakopita, kreatopita, tiropita) sau specialitatile cu vinete, dar si pentru deserturi (cataif, yaourti me meli, karydopitas, milopita si inghetata).

Pentru oferte de vacanta in Grecia, accesati site-ul oficial al TUI TravelCenter.