Tuburi LED – vezi care sunt ofertele si pentru 2021 de la Electric Concept

1 ianuarie 2021
Autor:
Suits Advertising

Tuburi led ideale pentru casa ta

Alegand tuburi LED cumparate la preturi accesibile in magazinele de iluminat Electric Concept pentru a va lumina casa sau biroul, veti beneficia de numeroasele avantaje pe care le ofera aceasta tehnologie si nu trebuie sa ratati niciun avantaj.

Aproape toate beneficiile pe care le ofera aceste tuburi LED sunt financiare. S-ar putea sa iei in considerare economisirea multor bani.

Cel mai important beneficiu oferit de aceste tuburi LED este ca pot economisi multa energie electrica din facturile dvs. de energie electrica. In comparatie cu toate modelele vechi de neon, consumul de energie al tubului LED este redus cu 50%. Prin urmare, veti economisi cheltuieli financiare foarte importante.

Sunt cel mai eficiente sisteme actuale

In afara de cele de mai sus, aceste tuburi LED sunt si produse care protejeaza oamenii prin protejarea simultana a mediului. Nu emit ultraviolete, infrarosii sau mercur daunator mediului.
tuburi led
Rezumand aceste avantaje, este evident ca acestea sunt cele mai bune solutii de iluminat de pe piata, deoarece nu sunt doar produse de inalta calitate si durabile, dar au si beneficii economice importante pe termen lung.

Pentru cel mai bun sistem, apelati magazinul online Electric Concept. Nu vei regreta alegerea noastra si in anul 2021!

Care sunt dezavantajele? Exista acestea?

Da, dar are un efect redus asupra iluminatului.

Costul initial: Per ansamblu, pretul initial al produselor de iluminat cu LED este mai mare decat produsele alternative clasice care utilizeaza becuri incandescente, becuri cu economie de energie si lumini de neon. Tendinta din ultimii ani este de a face aceste produse LED mai ieftine, asa ca astazi constatam ca, de exemplu, tuburile LED sunt mai ieftine decat unele lampi fluorescente ieftine.

Unghi de emisie de lumina: Comparativ cu solutiile traditionale care utilizeaza lampi cu incandescenta, becuri cu economie de energie sau lumini de neon, unele corpuri cu LED-uri sau surse de lumina au un unghi mai mic. Acest lucru se datoreaza faptului ca LED-urile emit de obicei lumina directionala sau au un unghi mic de lumina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram