fbpx

Tuburi LED | Un sistem ce emite multa lumina si este ecologic!

Info generale despre tuburi led

Daca vrei sa folosesti sisteme de iluminat cu LED, exista multe avantaje in a le folosi de fiecare data. In perioada trecuta, tehnologia de iluminat bazata pe LED s-a dovedit a avea multe avantaje fata de iluminatul mai vechi si este, de asemenea, cea mai buna si folosita solutie de iluminat, foarte economica si foarte utila.
tuburi led
Acum ai cele mai bune preturi din online pentru tuburi led de la LED Concept! Intra acum pe site si adauga in cos preferatele tale!

Conceptul de baza

Pe langa forma tubulara alungita (care este o caracteristica speciala a acestor tuburi LED), noua tehnologie are mai mult de oferit decat astfel de tuburi mai vechi combinate cu alte tipuri de tehnologii pe baza de gaze toxice care pot fi daunatoare atat oamenilor, cat si mediului. Aceasta tehnologie simplifica cu mult procesul de iluminare a caselor.

In ceea ce priveste metoda de instalare, este tot asemanatoare cu cea precedenta, asa ca pentru a o da in folosinta ai nevoie de un suport care sa fie conectat la reteaua curenta si sa corespunda lungimii.

Avantajele tuburilor LED

In primul rand, trebuie sa mentionam eficienta din punct de vedere al costului a acestor tuburi led. Desi acest tip de material necesita o investitie initiala mare, care este prezenta in pretul initial de achizitie, aceste sume se amortizeaza rapid deoarece produsul beneficiaza de o durata de viata extrem de lunga si asigura un consum foarte mic fata de sistemele clasice de iluminat;

In al doilea rand, aceste tuburi LED au o relatie foarte buna cu mediul inconjurator, mai ales ca nu contin substante toxice periculoase precum mercurul sau plumbul. Prin urmare, nu sunt responsabile de poluarea mediului atunci cand nu mai sunt in uz si nici nu emit lumina ultravioleta sau infrarosie atunci cand sunt folosite;

Cumpara online acum de la Led Concept!