fbpx

Tuburi LED – principalele motive ca sa folosesti aceasta tehnologie

tuburi led

Ce trebuie sa cunosti despre tuburi LED

Utilizarea sistemului de iluminare impreuna cu tuburi LED va aduce numeroase beneficii de fiecare data cand este utilizat. In ultimii ani, tehnologia de iluminare cu LED-uri a fost dovedita. Comparativ cu iluminarea veche, are multe avantaje.

Este cea mai buna solutie, atat practica, cat si economica, pe care trebuie sa o folosim tot mai mult. Avand in vedere dezvoltarea continua si cresterea rapida a utilizarii tuburilor clasice cu LED-uri si a ultimei generatii de tuburi, am inceput sa le discutam destul de des.

Tine cont de aceste avantaje

Alegand tuburi cumparate la preturi accesibile din magazinul de iluminat Led Concept pentru a va lumina casa sau biroul, veti beneficia de numeroasele avantaje oferite de aceasta tehnologie si nu trebuie sa o ratati. Gasesti gama aici https://www.led-concept.ro/tuburi-led
tuburi led
Aproape toate avantajele oferite de aceste tuburi LED sunt de natura financiara. Acestea sunt reduse la economii financiare importante si, tinand cont, cel mai important avantaj pe care il ofera aceste tuburi LED este economia substantiala de energie care poate beneficia de facturile de energie electrica. In comparatie cu toate modelele vechi de neon, consumul de energie al tubului LED este redus cu 50%. Prin urmare, veti economisi cheltuieli financiare foarte importante.

Al doilea avantaj important pe care trebuie sa il ofere un sistem de iluminat cu tuburi este intretinerea acestuia. Dupa cum stim cu totii, in comparatie cu lampile neon obisnuite, tuburi au o durata de viata mai lunga si pot rezista la mai multe cicluri de comutare. Toate tuburile LED Concept au o durata de viata de aproximativ 35.000 de ore de lucru.

De asemenea…

Folosind tehnologia bazata pe LED-uri, tubul LED nu emite deloc radiatii infrarosii sau ultraviolete, astfel incat daunele aduse mediului sunt mult mai mici. De asemenea, nu contin mercur, deci sunt foarte ecologice.

Intra acum pe led-concept.ro si alege produsele ce se potrivesc nevoilor tale!