Tuburi LED – aici ai raspunsurile la tot ce inseamna tehnologia LED

14 decembrie 2020
Autor:
Suits Advertising

Mai multe despre tehnologia LED

LED Light si tuburi LED : LED este o abreviere pentru dioda emitatoare de lumina. Spre deosebire de lampile fluorescente si incandescente, becurile LED si implicit tuburi LED nu contin gaz sau filament. In schimb, LED-urile sunt fabricate din materiale numite semiconductori. Materialul se gaseste in natura ca fiind solid, facand astfel LED-ul mai durabil si mai flexibil. Cand curentul curge prin materialul semiconductor, electronii din material intra intr-un nivel de energie mai ridicat si incep sa emita energie sub forma de lumina vizibila.
tuburi led
Acum, ca intelegem principiile de lucru ale celor doua tehnologii de iluminare, putem discuta mai detaliat avantajele LED-urilor din tuburi LED fata de tuburile fluorescente. Acestea includ urmatoarele aspecte.

Iata punctele forte ale unui sistem cu tuburi LED

Cand vorbim despre tuburi LED, ne gandim imediat la forma acestui sistem de iluminare, care este similar cu un tub. Forma sa este foarte subtire, foarte asemanatoare cu tubul clasic de neon, dar are caracteristicile speciale ale sistemului de iluminare cu LED, care este un sistem foarte avantajos. Diferenta dintre aceste sisteme LED si tuburile clasice cu LED este ca nu au filament sau substante toxice.

Tuburile cu LED-uri va ofera un sistem de iluminare complet si eficient la cel mai mic pret din Romania, astfel incat sa puteti scapa cu usurinta de vechile lumini de neon.

Daca doriti sa utilizati un sistem de iluminat rentabil, va rugam sa alegeti un sistem de iluminat cu tuburi LED. Daca inlocuiti vechiul tub fluorescent cat mai curand posibil, va puteti bucura de multe beneficii!

Iata detaliul care face diferenta

Consum de energie: Comparativ cu lampile fluorescente cu o luminozitate comparabila, LED-urile consuma mult mai putin curent. Daca tuburile fluorescente sunt de fapt numite becuri economice in comparatie cu tuburile incandescente, de fapt nu exista o concurenta loiala in comparatie cu tuburile LED. LED-urile consuma cu 50% mai putin curent decat tuburile fluorescente si cu pana la 80% mai putin curent decat becurile incandescente.

Descopera ofertele la tuburi LED acum pe LED Concept!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram