fbpx

Tu stii numeroasele avantaje ale acestor Becuri LED?

becuri led

Becuri Led – informatii esentiale

Noile becuri LED sunt rezultatul evolutiei continue a gandirii umane si a progresului tehnologic. Aceasta noua forma de iluminat se bazeaza pe o tehnologie revolutionara, iar radacinile sale stau in becuri mici traditionale din diferite aparate electrice si produse electronice.

Daca doriti sa reduceti inlocuirea becurilor, alegeti becuri cu led

Dupa cum stim cu totii, autonomia acestui sistem de becuri cu LED este mult superioara oricarei alte tehnologii din industria iluminatului. In acest sens, dupa testare si cercetare, este usor de constatat ca durata medie de viata a acestui tip de bec este de 15.000 de ore, iar in ceea ce priveste durata de viata, becul cel mai apropiat de generatie veche are o durata de viata maxima de 10.000 de ore.
becuri led
In plus, principalul avantaj al acestui tip de bec este ca ciclurile repetate de inchidere si deschidere nu ii vor afecta durata de viata.

Prin urmare, daca nu doriti sa urcati scarile des pentru a inlocui becurile, ar trebui sa luati in considerare cu seriozitate subiectele tratate in aceasta versiune.

Ce mai trebuie sa stii

Rezumatul avantajelor becurilor LED:

Sub aceeasi cantitate de lumina, consumul de energie al becurilor LED poate fi redus de pana la 7 ori, iar costul final poate fi redus de pana la 4 ori.

Sistemul cu LED-uri se aprinde imediat dupa pornirea maxima a energiei, deci nu este interferata de iluminarea frecventa si de oprirea sau iluminarea pentru o perioada scurta de timp.

Durata de viata a becurilor cu LED este cuprinsa intre 15.000 si 50.000 de ore, deci poate fi utilizata mai mult de 5 ani in conditii de utilizare normala.

Pe termen lung, economisiti bani prin reducerea facturilor la electricitate, chiar daca pretul becurilor cu LED este mai mare in comparatie cu alte tehnologii.

Becuri cu LED sunt ecologice. Nu contin substante toxice, plumb si mercur, deci pot fi utilizate oriunde fara a va face griji cu privire la distrugere si reciclare ulterioara.