Tu stii cum trebuie sa te pregatesti inainte de a cumpara mobilierul pentru living?

Sufrageria este probabil locul in care petrecem cel mai mult timp alaturi de prieteni si familie, de aceea cumpararea de mobila sufragerie care sa fie in ton cu restul locuintei este cel mai bun lucru pe care il poti face.

Desi exista multe oferte la ora actuala pentru mobila sufragerie, trebuie sa tii intotdeauna cont de cateva detalii in alegerea acestui tip de mobila, detalii care de cele mai multe ori fac diferenta.

Iata cateva etape de parcurs inainte de alegerea unei anumite mobile pentru sufrageria casei tale

Spatiul masurat la centimetru

Este esential sa stii de ce spatiu dispui in living inainte de a alege mobila sufragerie. Foloseste o ruleta pentru a masura lungimea si latimea sufrageriei, astfel incat sa stii exact catre ce tip de mobilier sa te indrepti.

Creeaza un plan

Nu trebuie sa fii arhitect pentru a-ti contura un plan cu privire la modul in care ar trebui sa fie amplasata mobila in sufragerie. Tu trebuie sa decizi, desigur, luand in calcul si posibilitatile pe care le ai, unde iti doresti sa amplasezi canapeaua, unde sa fie televizorul sau masa de cafea.

Fii atent la usi

Nu iti doresti sa cumperi o mobila care sa nu se incadreze bine in camera, care sa previna inchiderea usilor sau deschiderea ferestrelor.

Gandeste-te si analizeaza partea practica a fiecarui obiect de mobilier

Nu iti doresti sa iti supraglomerezi camera cu obiecte inutile. Indiferent de design sau chiar de gusturi personale, un living trebuie sa fie aerisit, sa aiba acele piese de mobilier care sa dea senzatia de spatiu si care, in acelasi timp, sa fie si foarte practice.

Insa, in functie de timpul pe care il petreci in sufragerie, poti opta pentru mai multe tipuri de mobilier. De exemplu, daca acest spatiu va fi exclusive destinat invitatilor si nu va fi folosit in restul timpului de catre familie, atunci poti opta pentru un mobilier mai pretentios, fabricat din materiale speciale.

Daca sufrageria va fi un spatiu de joaca pentru copii si de petrecere a timpului liber in familie, atunci ar fi de preferat sa alegi mobila sufragerie care sa fie fabricate din materiale mai rezistente, fiindca va fi mult mai des supusa unor accidente.

Investeste in mobila de calitate

Ai grija ca, indiferent de gradul de utilizare a mobilei, aceasta sa fie fabricata dintr-un material cat mai rezistent in timp. Piesele de mobilier de calitate sunt de obicei mai costisitoare, dar acestea rezista si mult mai bine la varsarea cafelei de exemplu sau la degradarea in timp.

Nu combina stilurile

Poate ca iti place atat stilul modern, cat si cel clasic, contemporan sau avangardist si vrei ca in sufrageria ta sa le ai pe toate. De exemplu, canapeaua sa fie moderna, masa in stil clasic, iar biblioteca in stil avangardist. Este de preferat si chiar recomandat sa eviti aceste combinatii fiindca nu vor face decat sa creeze un aspect de camera inghesuita, haotic amenajata si dezorganizata.

Alege un anumit tip de mobila si limiteaza-te la a adauga mici accesorii pentru a combina stilurile care te fascineaza. Vei vedea ca efectul va fi unul original, iar investitile vor merita cu siguranta.

Indiferent de mobila pe care o cauti pentru locuinta ta, pe www.elvila.ro gasesti piese de mobilier pentru toate casele si pentru toate gusturile. Intra in magazinul online sau in cele fizice si descopera o constelatie de mobila pentru locuinta visurilor tale.

Date de contact:

Telefon: 0372 131 820

Email: contact@elvila.ro