fbpx

Tu pentru ce implant dentar optezi?

Cand spui stomatologie moderna, spui cu siguranta implant dentar si restaurarea totala si perfecta a dintilor pierduti din diferite cauze, dar care produc imposibilitatea masticatiei, vorbirii, probleme de estetica si multe altele. Implantul dentar iti reda toate functiile atat de necesare si iti asigura un zambet de invidiat, chiar intr-o singura zi. Pentru pacientii care si-au pierdut intreaga dantura, se pot insera 4 implanturi pe mandibula si 6 pe maxilar astfel incat pe acestia se efectueaza lucrari fixe, iar in numai cateva ore pacientul merge acasa cu o proteza fixa perfect functionala, confortabila si estetica. Implantul dentar Fast and Fixed are toate aceste caracteristici si este solutia ideala pentru o dantura perfecta, chiar si atunci cand vorbim despre un pacient care si-a pierdut intreaga dantura.

Ce beneficii are implantul dentar Fast and Fixed? Inainte de a se recurge la procedura dentara, este nevoie de un consult medical si de realizarea unor radiografii si a unui computer tomograf pentru a se stabili, de comun acord cu medicul specialist, implantul dentar Bucuresti, de la Neoclinique care vi se potriveste.  Ce este cu adevarat un beneficiu la implantul dentar Fast and Fixed este faptul ca pacientul pleaca cu un zambet complet refacut intr-o singura zi, costul este redus deoarece implanturile dentare inserate sunt mult mai putine, iar timpul de tratament este redus la o singura zi.

Iti poti schimba zambetul in doar o zi? Tehnologia avansata Fast and Fixed iti permite sa ai zambetul mult dorit in doar o zi, cu ajutorul implanturilor dentare. Procedura de montare este minim invaziva si nedureroasa, iar succesul implantului dentar Fast and Fixed este garantat la orice varsta.

Te asteptam in clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique unde avem personal dedicat si profesionist si aparatura medicala de top, lucruri fara de care aceasta procedura nu poate fi efectuata.