Tu cum gestionezi activitatea zilnica din hotel?

22 noiembrie 2022
Autor:
Touch Media

Gestionarea activitatii din hotel este extrem de dificila, mai ales atunci cand managerul nu poate fi prezent fizic. Angajatii au nevoie de task-uri si de programe cat mai usor de utilizat, iar managerul are nevoie sa vada si sa supravegheze, chiar si de la distanta activitatea in hotel. Softul de gestionare hotelier Solon H este simplu de utilizat, este intuitiv, flexibil si acopera toate nevoile si situatiile ce pot aparea intr-un complex hotelier. Contine interfete specializate, specifice activitatilor intalnite in cadrul unui complex hotelier (facturare servicii, verificare solduri clienti, vizualizare de rapoarte statistice grafice, etc.); Pentru mai multe detalii despre programul de gestiune hoteliera, de la Multisoft, va invitam sa ne contactati si noi va vom da toate detaliile si va vom raspunde tuturor intrebarilor.

Cu ce ne mai ajuta un soft rezervari hotel sau pensiune? Overbooking-ul este o problema des intalnita in hoteluri si pensiuni, fapt pentru care turistii se supara si pierdeti clasamentul, rezervarile incep sa scada si profitul de asemenea. Solutia ideala care nu va permite sa faceti erori de nici un fel si care va asigura administrarea hotelului in cee ace priveste cazarile, rezervarile, facturare, starea camerelor, managementul inchirierii salilor de conferinta, raportarea consumului din minibar, trimiterea prin email a rapoartelor/ facturilor/ fiselor de confirmare a sosirii etc. este Solon H.

Fie ca administrati un intreg lant hotelier, fie ca este vorba despre o pensiune, softul pentru rezervari hotel sau pensiune, Solon H, de la Multisoft se muleaza perfect pe fiecare specific de activitate. Puteti opta si pentru o solutie custom ce se configureaza din programele Solon deja existente.

Una dintre solutiile cele mai bune de pe piata, ce ofera avantaje si beneficii, ce permite integrarea softului Solon H cu platforme de rezervari precum Booking.com,  HotelBeds.com, BedAndBreakfast.eu, HelloRomania.com, DirectBooking.ro, Tourneo.ro, Expedia.in, Airasiago.com, Egencia.com, Hotels.com, Hotwire.com, Orbitz.com, Travelocity.com, Wotif.com, TravelMinit o gasesti la Multisoft.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram