Tu ai vazut ofertele pentru electrostimulare de la Fysigand?

16 martie 2020
Autor:
Suits Advertising

Ce este procedura de remodelare corporala denumita electrostimulare?

Electrostimularea este o alternativa potrivita pentru pierderea greutatii si a tonifiierii muschilor. Astfel, nu veti fi nevoite sa apelati la metode mult mai dureroase precum interventiile chirugicale sau medicamentele pentru slabit care nu sunt deloc indicate.

Cum se face aceasta? Ei bine, procedura presupune stimularea electrica a muschilor prin contractii izometrice cu scopul de a restructura tesutul muscular, de a-l strange si de a-i oferi elasticitate. Prin electrostimulare se induce un antrenament izometric care creste semnificativ performanta metabolismului, oferind un aport mai mare de energie.

In plus, aceasta procedura este menita sa arda caloriile nedorite si sa creasca tonusul musculaturii. Cel mai cunoscut efect este arderea grasimilor stocate, ceea ce va provoca pierderea in centimetrii.

Ai aflat cum functioneaza o astfel de sedinta de remodelare corporala?

Electrozii sunt pozitionati pe piele, indeosebi pe zonele pe care se doresc a fi modificate. Odata fixati, acestia emit un soi de impulsuri electrice bruste, dar scurte inspre terminatiile nervoase periferice. In urma acestor actiuni, creierul da nastere unor contractii musculare naturale.
electrostimulare
Astfel, in urma unei proceduri de electrostimulare, muschii sunt contractati in mod direct, fara a mai fi nevoie de interventia creierului. Ceea ce duce implicit la obtinerea unor contractii mult mai numeroase si mai sporite, fara niciun fel de efort.

Ce nu stiai, este ca in doar cateva sedinte de electrostimulare, musculatura poate fi cu mult mai tonifiata in mod progresiv. De altfel, poate contribui la atenuarea durerilor reumatice ori a celor cauzate de pozitia nepotrivita pe termen lung de la birou.

Electrostimularea ii ajuta, in special, pe cei care se confrunta cu dificultati in a-si defini musculatura. Tot mecanismul consta in faptul ca muschii sunt activati sporit la nivel local. Asta inseamna ca articulatiile nu sunt solicitate in niciun fel.

La Fysiogand se pune intotdeauna accentul pe calitatea servicilor oferite, mai ales pentru electrostimulare la pret mic

Asa cum am amintit, unul din serviciile pe care echipa Fysiogand il ofera este cel de electrostimulare la pret accesibil. Acesta este un serviciu disponibil si in cadrul unor pachete de cinci sedinte la pretul de 120 de lei.

Sedintele de electrostimulare la pret redus sunt eficiente cand vine vorba de obtinerea unui corp mai suplu. Dar in acelasi timp aceasta poate sa iti ofere si alte beneficii pentru corpul tau.

La Fysiogand vei avea cele mai bune servicii oferite de catre o echipa bine pregatita. Incepe chiar acum calatoria spre un corp mai suplu!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram