Tu ai aflat ce job ti se potriveste?

7 iunie 2020
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

Fiecare persoana, chiar de la nastere are formate anumite abilitati si detine niste caracteristici definitorii. Dar aceasta nu inseamna ca cineva din familie este facut pentru a fi un mare sef, iar altcineva - un artist. Testarea aptitudinilor si a abilitatilor fiecaruia ne poate ajuta intr-o oarecare masura in depistarea a ce profesie vom imbratisa pe viitor.

 

Diferite teste precum test de aptitudini profesionale, test de cariera sau alte teste de inteligenta sunt foarte populare in zilele noastre si ne vor oferi informatiile legate de caracterul nostru dar ne vor ajuta sa aflam si alte lucruri interesante despre noi insine.

 

Testarea aptitudinilor profesionale este utilizata pe larg in diverse domenii: consiliere in cariera, selectie profesionala, consiliere psihologica, planificare de munca colectiva, activitati de cercetare si multe altele.

Metodele de testare determina:

  • caracteristicile personale
  • motivele principale ale activitatii intr-un anumit domeniu
  • nivelul intelectual si profesional
  • potentialul managerial
  • alte competentele.

Avantajele testarii online sunt faptul ca le poti face oricand si sunt vesele, usoare si cu un inalt grad de veridicitate. De asemenea, testele online oferite de Institutul Eurocor detin o gama larga de indicatori bine pusi la punct, precum si posibilitatea unei analize calitative a caracteristicilor inteligentei unei persoane.

 

Totodata, testarea online ne ofera informatii foarte fiabile despre contraindicatii pentru anumite profesii, ofera o previziune cu privire la dificultatile care vor fi intalnite in procesul de formare profesionala si activitati practice ulterioare.

 

Sa nu uitam si de faptul ca, testarea online poate fi oprita in orice moment si reluata imediat. Usor, rapid si foarte comod, nu-i asa?

Cum sa intelegi ce fel de activitate ti se potriveste cel mai mult, tinand cont de preferintele, aspiratiile si abilitatile tale? Rezultatele testarii nu iti vor spune doar ce job iti poate aduce mai multa satisfactie, dar totodata te poate ajuta sa intelegi mai bine punctele tale forte si sa te pregatesti pentru un interviu mult asteptat.

 

Deseori, alegerea unei profesii este aleatorie si greu de infaptuit din simplu motiv ca noi singuri nu stim ce ni se potriveste si ce nu. Pentru a nu gresi chiar de la inceputul calatoriei, iti sugerez sa raspunzi la intrebarile testului si sa afli ce profesie ti se potriveste cu adevarat. Un test de cariera sau de aptitudini profesionale te va ajuta sa identifici ce fel de persoana esti si ce rol vrei sa detii intr-o companie, te va ajuta la identificarea inclinatiilor profesionale care iti sunt inerente prin mama-natura.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram