Trucuri pentru femeile frumoase

8 decembrie 2016
Autor:
Touch Media

Se apropie sarbatorile si vreiti sa fiti cea mai frumoasa? Sau pur si simplu vreti sa faceti o schimbare de ordin fizic, dar cat mai natural si fara interventii chirurgicale? Daca pana acum zambetul nu a fost atat de important, acum poate fi cel mai frumos accesoriu atunci cand este pus in valoare. In cazul in care aveti dinti sanatosi, drepti si frumosi, iar singura problema este culoarea acestora, puteti alege varianta cea mai simpla de tratament si anume, albirea dentara, sau puteti alege fatetele dentare de la Neoclinique, o noua tehnologie care transforma radical zambetul, il face mai puternic, mai alb si mai stralucitor.

Optiuni de tratament pentru restaurarea dintilor? Daca dintii dumneavoastraau suferit pigmentare excesiva, deteriorare, abraziune sau alte afectiuni, medicul stomatolog il poate aduce la forma si dimensiunea dintelui natural cu ajutorul coroanelor dentare. Dupa tratarea corecta a dintelui, medicul il va slefui atat cat sa fie suficient de rezistent pentru a putea sustine partea coronara. Coroanele dentare inlocuiesc perfect dintele natural, preluandu-i functiile, de altfel necesare, estetica, masticatorie si fonetica, dar si cea de rezistenta pentru ca dintele sa se pastreze in aceeasi forma timp indelungat.

Clinica stomatologica din Bucuresti, Neoclinique va sta la dispozitie cu tehnologia CEREC, aceasta permite medicilor stomatologi sa creeze coroane dentare, fatete dentare si alte lucrari de protetica, fara amprentarea clasica si fara a lucre cu dintii temporari in cateva vizite, totul se desfasoara intr-o singura vizita la stomatolog.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram