Trucuri de magicieni

Când vine vorba de  petrecerile celor mici, părinții vor să le ofere momente de neprețuit și amintiri de neuitat. Ca urmare, tot mai mulți părinți apelează la servicii de animatori copii. Fiecare petrece are, mai nou, asemenea surprize pentru a-i impresiona pe cei micuți. Acestea sunt deseori persone calificate și cu experiență în domeniu, personae care adoră să-și petreacă timpul alături de copii și adoră să-i înveselească.

O echipă de excepție, care poate face din petrecerea ta una de neuitat, este echipa Momente Magice. Această echipă s-a remarcat prin spiritul inovativ și prin pasiunea de care au dat dovadă în munca depusă. Animatorii de copii fac acest lucru din plăcere și vin cu drag la petrecerea copilului tău pentru a le oferi momente de excepție. Tratează lucrurile cu profesionalism și seriozitate și sunt considerați a fi printre cei mai buni. Echipa Momente Magice, dispune atât de animatori copii, cât și de ursitoare de botez și bineînțeles, magicieni. O petrecere fără magicieni ar fi ca tortul fără frișcă.

Așadar, echipa Momente Magice îți poate oferi magicieni care să îi impresioneze pe micuți prin varietatea de trucuri și să facă o petrecere să pară unică și originală.

1.Trucuri de dispariție

Acest tip de trucuri prind foarte bine la public și de obicei te fac să te întrebi dacă nu cumva chiar a fost vorba de magie. Copiii sunt și mai impresionați atunci când vine vorba de astfel de momente. Ce poate fi mai „oau” decât dispariția unui obiect? Echipa Momente Magice îți oferă magicieni experimentați în astfel de trucuri, iar copiii vor fi foarte entuziasmați.

2.Trucuri de apariție

Ce poate prinde mai bine la o petrecere de copii decât scoaterea unui iepure din joben, de pildă? Chit că acesta este un truc clasic și cunoscut de toată lumea, cei mici vor fi foarte încântați, mai ales dacă iepurașul este drăgălaș și pufos. Probabil nu vor mai vrea să îi dea drumul.

3.Trucuri cu monede

Trucurile cu monede sunt nelipsite la petreceri. Sunt ușor de realizat, nu necesită multe materiale și pot fi făcute oriunde, de către oricine. Nu este nevoie de multă pregătire, ci doar de puțină îndemânare și câteva cunoștințe de fizică. Cei mici vor fi entuziasmați când vor afla că pot chiar și ei să realizeze unele trucuri.

4.Trucuri de levitație

Dacă vrem ca cei mici să fie de-a dreptul impresionați, aceste trucuri sunt perfecte. Sunt mai greu de realizat ca celelalte de până acum, dar nu imposibile. Fac să pară totul atât de real, încât până și noi, adulții, ne putem lăsa păcăliți. Adevărul este că aceste trucuri au la bază fel și fel de obiecte menite să-i ajute pe magicien, însă sunt perfecte pentru lumea magică a celor mici.

Animatorii de copii de la Momente Magice, nu numai că se distrează și se joacă împreună cu micuțul tău, dar prin aceste jocuri îl ajută să-și dezvolte o grămadă de abilități. Fie că le dezvoltă atenția, gândirea, fie că le dezvoltă creativitatea și imaginația, animatorii de copii sunt special pregătiți pentru a face petrecerea copilului tău una de neuitat. Și poate unul dintre cele mai importante lucruri este că, o fac din plăcere!