Tricouri pentru Politie in magazinul online www.meai.ro

Chiar daca poate parea greu de crezut, in societatea moderna poti gasi tricouri Politie chiar si in magazine online. Dar este bine de subliniat faptul ca aceste tricouri poti fi achizitionate doar de catre persoanele autorizate pentru a imbraca astfel de tricouri, inscriptionate cu numele institutiei si purtand ecusoanele specifice institutiei de care apartin. Unul dintre magazinele online care comercializeaza tricouri pentru institutiile Politiei Romane este magazinul Me Ai, magazin care comercializeaza produse realizate de societatea comerciala Aurocom SRL.

Colaborarea Aurocom SRL cu Ministerul Afacerilor Interne

Datorita experientei foarte vaste in domeniul confectiilor textile si datorita calitatii tuturor produselor realizate de cei peste 150 de angajati care lucreaza sub umbrela Aurocom SRL, aceasta societate comerciala creeaza produse pentru clienti importanti precum CORA, Tuborg, Auchan sau Mega Image.

Iar de mai bine de 2 ani de zile aceasta societate comerciala cu reputatie in domeniul confectiilor textile a devenit partener al Ministerului Afacerilor Interne si ofera produse prin intermediul platformei SICAP. Prin intermediul acestei platforme specialistii de la Aurocom SRL au realizat faptul ca toate produsele oferite institutiilor MAI sunt de o calitate superioara comparativ cu ale competitorilor de pe piata de profil din tara.

Aurocom SRL-calitatea mereu pe primul loc

Fiind constienti de conditiile de lucru ale unui agent de politie, la Aurocom SRL ne-am pus in pozitia acestuia si am incercat sa realizam acele modele de tricouri Politie care sa fie in primul rand de o calitate foarte buna si in al doilea rand sa ofere confort chiar si atunci cand un astfel de tricou este imbracat multe ore in aceeasi zi. Si nu in ultimul rand, ne-am dorit ca toate aceste tricouri Politie confectionate de angajatii nostri sa ofere prestanta fiecarui agent de politie care imbraca tricourile ca parte a uniformei.

Pentru a obtine calitatea dorita am apelat la bumbac 100% pentru a confectiona toate modelele de tricouri, chiar daca unele dintre acestea sunt din tricot sau din bumbac fibros. Bumbacul este un material natural care asigura o respirabilitate foarte ridicata a pielii si tocmai de aceea acest material este foarte indicat spre a fi purtat mai ales in zilele calduroase, cu temperaturi ridicate.

Modele de tricouri Politie in oferta magazinului Me Ai

Tricourile produse de Aurocom SRL pot fi regasite in magazinul online Me Ai si sunt destinate atat Politiei Romane, cat si Academiei de Politie, Politiei Locale, dar si Politiei de Frontiera. Astfel, oricare dintre aceste institutii pot gasi modele de tricouri Politie pentru uniformele agentilor aflati in subordine, fie ca vorbim despre cadre superioare, fie ca ne referim la elevi. Modelele de tricouri pentru Politia de Frontiera sunt modele polo de culoare bleumarin indigo si care au inscriptionate pe ambele fete „Politia de Frontiera” cu galben.

Pe de alta parte, tricourile pentru Politia Romana pot fi de culoare alba, alb cu albastru sau de culoare bleumarin. Din perspectiva modelelor, tricourile pentru Politia Romana pot fi modele polo sau modele in jurul gatului. Iar pentru Politia Locala exista varianta de tricouri polo sau de tricouri in jurul gatului, culoarea acestora fiind neagra. Intreaga oferta de tricouri Politie poate fi gasita pe www.meai.ro.