Tremend isi consolideaza echipa pentru a sustine cresterea cu 40 a cifrei de afaceri in 2017

18 ianuarie 2017

Bucuresti, 18 ianuarie 2017 - Tremend, compania romaneasca de software cu cea mai rapida crestere in clasamentul Deloite Fast 50 din 2016, estimeaza un avans al cifrei de afaceri cu 40% in 2017, determinat de cererea ridicata pentru solutii software avansate. Pentru a sustine aceasta evolutie, compania lanseaza un program de recrutare si pregatire a peste 40 de ingineri software, in centrul de dezvoltare din Bucuresti.

Integrarea unor tehnologii inovatoare in solutiile livrate in acest an va constitui un diferentiator puternic atat pentru clientii din Romania, cat si pentru cei internationali, cele doua segmente avand contributii aproximativ egale in cifra de afaceri a companiei:

“In acest an, vom continua sa aducem valoare adaugata clientilor din Romania, Us, UK sau din tarile scandinave, infuzand tehnologii noi in solutiile dezvoltate: IoT, Artificial Intelligence, Blockchain, Machine Learning, Microservices. Exploatarea acestor tehnologii in solutiile oferite de noi reprezinta un instrument puternic pe care il punem la dispozitia clientilor, prin care acestia pot sa inoveze, sa creeze diferentiatori puternici si sa concureze la nivel global, nu doar local sau regional. ” a declarat Marius Hanganu, Managing Partner Tremend

Cresterea prognozata de reprezentantii Tremend are la baza atat consolidarea conturilor existente cat si extinderea portofoliului de clienti:

“In 2016 am avut o crestere echilibrata. 5 companii noi au intrat in top 10 clienti, printre acestea fiind si unul dintre cele mai mari lanturi de hypermaketuri din lume. in paralel cu extinderea portofoliului, ne-am consolidat vanzarile catre clientii existenti, prin fidelizarea acestora. 5 dintre clientii existenti continua sa domine acest top: Wind River, Orange, iNG, Coats si WorthPoint.“ a declarat ioan Cocan, Managing Partner Tremend

Extinderea echipei in acest an va coincide si cu mutarea companiei intr-un nou sediu, deschiderea unui centru regional in afara Bucurestiului si lansarea Tremend Labs - un incubator de idei prin care inginerii software ai companiei vor experimenta diferite tehnologii pentru a construi prototipuri si produse.

Compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri in 2016 la 3.5 milioane de Euro, din solutii de tip enterprise, embedded, ecommerce si mobile si din livrarea de servicii prin care asigura un grad ridicat de eficienta al solutiilor oferite: analiza de business, QA automation si traininguri.

Anul trecut, Tremend s-a alaturat, cu o crestere de 399% in perioada 2012-2016, celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, in topul Deloitte technology Fast 50 Central Europe. Tremend s-a aflat pe locul 37 la categoria Fast 50, cea mai inalta pozitie ocupata de o companie romaneasca. Deloitte technology Fast 50 reuneste companii de tehnologie care contribuie, prin inovatie, la progresul intregii industrii.

Despre Tremend
Cu o experienta de 11 ani in dezvoltarea de solutii software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienti din 15 tari si 3 continente. solutiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori si deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale si servicii medicale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram