Traversele de lemn pentru poduri

17 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Pamirco este o firma producatoare de traverse de cale ferata. Traversele produse de compania Pamirco sunt facute exclusiv din lemn de esenta tare. Pentru modernizarea sau intretinerea cailor ferate firmele apeleaza la produsele Pamirco. Traversele de lemn  -  wooden railway sleepers  - sunt folosite atat pentru traversele de cale ferata simple, cat si pentru traverse pentru macazuri si incrucisari sau traverse pentru poduri.

Pentru a oferi siguranta, traversele de cale ferata trebuie sa fie construite conform SR EN 13145+A1:2012. De asemenea, traversele de cale ferata cele mai apreciate de client sunt cele potrivite pentru orice tip de ecartament. Pamirco produce traverse care se incadreaza si respecta toate normele de calitate si siguranta.

Un transport de traverse de lemn de esenta tare asigura o investitie intr-o cale ferata moderna. Compania Pamirco intelege nevoie de calitate pentru clientii sai.

Traversele de lemn pentru poduri de cale ferata

Podurile de cale ferata folosesc traversele de lemn de esenta tare. Podurile de cale ferata sunt zone din calea ferata unde nu putem folosi traverse din beton sau alte materiale. Lemnul de calitate este cel mai bun material pentru traversle produse pentru podurile de cale ferata.

Lemnul ofera rezistenta la temperaturi extreme, fie frig sau cald. De asemenea, lemnul de esenta tare ofera stabilitate la sol, si permite transportul marfurilor de greutate mare. Lemnul de esenta tare este stejarul sau fagul. Acest tip de lemn asigura rezistenta pentru caile ferate si siguranta calatorilor si marfurilor de pe sinele de cale ferata.

Pamirco - traverse lemn pentru cale ferata

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Traversele de lemn

Traversele de lemn

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram