Traverse lemn - wooden railway sleepers

22 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

In constructia de cai ferate sunt folosite traverse lemn - wooden railway sleepers. Aceste traverse lemn - wooden railway sleepers au un triplu rol si sunt alese pentru beneficiile lor. Traversele fabricate din lemn sunt mult mai apreciate decat traversele fabricate din beton. Cele trei mari beneficii pentru traverse lemn - wooden railway sleepers sunt rezistenta, bugetul si stabilitatea.

Rezistenta cailor ferate este importanta atat pentru transportul de marfa, cat si pentru transportul de persoane. Transportul de marfa pe caile ferate presupune o presiune uriasa pe traversele cailor ferate. Daca acele traverse nu pot oferi o sustinere corecta, transportul poate iesi de pe caile ferate si pagube umane sau materiale se pot inregistra.

Pentru a evita pierderile umane sau materiale, firmele care asigura intretinerea si modernizarea cailor ferate folosesc traverse lemn – wooden railway sleepers.

Traverse lemn - wooden railway sleepers – beneficia

Bugetul este un alt element important in alegerea traverselor de cale ferata. Atunci cand avem un proiect de intretinere sau modernizare al cailor ferate dispunem de un buget fix. Inlocuirea traverselor de cale ferata de lemn cu alte traverse lemn este un proces normal.

Atunci cand se doreste inlocuirea traverselor din lemn cu traverse din beton, costul este crescut foarte mult. Traversele din beton necesita modificarea intregului sistem de sustinere al sinelor de cale ferata cu unul din beton. Din acest motiv traversele din lemn sunt cele recomandate in cazul unui buget redus.

Stabilitatea pe care o ofera caile ferate face ca transportul de persoane si marfuri sa fie in flux. Traversele joaca un rol deosebit in stabilitatea cailor ferate. Atunci cand folosim traverse fabricate din lemn, caile ferate au stabilitate indiferent de greutatea transportata. De asemenea, nici vremea sau temperaturile extreme nu influenteaza traversele din lemn – wooden railway sleepers - atat de mult incat sa strice stabilitatea cailor ferate.

Pamirco - traverse lemn pentru cale ferata

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Traverse lemn

Traverse lemn

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram