Traverse din lemn de esenta tare

25 ianuarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Fagul si stejarul sunt exemple de lemn de esenta tare folosit in constructia de traverse de cale ferata – wooden railway sleepers . O firma romaneasca de succes din domeniul prelucrarii lemnului pentru a produce traverse din lemn este firma Pamirco.

Firma Pamirco produce traverse de cale ferata, pentru macazuri si pentru poduri exclusiv din lemn de esenta tare. Tot de la firma Pamirco clientii din industria mobilei pot procura panouri ansamblate, cherestea tivita si netivita.

Materialul din care sunt produse piesele care contribuie la calea ferata ajuta oferind elasticitate si absorbtia vibratiilor. Folosind lemn de esenta tare ajutam si producem izolare pentru locuitorii zonelor adiacente infrastructurilor de cale ferata. Stejarul si fagul reprezinta tipurile de lemn de esenta tare din care Pamirco produce traversele de cale ferata.

Piata internatioanala pentru traverse din lemn

Piata din Romania nu este singura piata de desfacere pentru produsele firmei Pamirco. In tari precum Egipt, Turcia, Serbia sau Germania compania vinde produsele sale din lemn de esenta tare de mai bine de 16 ani. Piata externa apreciaza calitatea produselor romanesti si profesionalismul oamenilor de afaceri din Romania.

Serviciile firmei Pamirco presupun impregnarea lemnului de esenta tare. Capacitatea de impregnare mare face ca firma sa onoreze comenzi mari in cel mai rapid timp. Pamirco are o capacitate de impregnare de 40 M3/24 ore, asigurand cele mai inalte standard de calitate.

Uscarea artificiala este de asemenea parte din procesul de productie al traverselor din lemn de esenta tare. Capacitatea de uscare artificiala este de 300 M3/ciclu si se realizeaza in 6 uscatoare de ultima generatie.

Procesele de impregnare si uscare artificiala sunt completate de procesul de aburire. Pentru a obtine rezultate bune se realizeaza in aburitor modern cu capacitate de aburire de 40 M3/24ore.

Despre Pamirco – wooden railway sleepers

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

traverse

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram