Traverse de lemn - productie rapida si moderna marca Pamirco

25 mai 2021
Autor:
IzzyReduceri

În producția de traverse de lemn experiența echipei, aparatura cu care se lucrează și materialele care intră în procesul de prelucrare sunt factorii principali prin care se identifică calitatea unui astfel de produs lemnos. Promptitudinea servicilor și producția modernă sunt principiile după care se ghidează fabrica Pamirco Mănăștiur.

Traverse de lemn - o producție actuală și modernă

Industria traverselor, ca orice altă industrie, se dezvoltă constant în funcție de noile preferințe și tendințe după care clientul se ghidează în alegerea produsului. Deși lemnul este un material folosit din cele mai vechi timpuri, calitățile și proprietățile sale naturale nu pot fi redate de restul materialelor prezente pe piață. În ultimii ani și ultimele studii ale cercetătorilor lemnul rămâne printre preferințele clienților fiind cel mai potrivit pentru transportul terestru și pentru siguranța acestuia. Pentru că rolul traversei este unul important, producția sa trebuie să îndeplinească algoritmii actuali și moderni după care se prelucrează astăzi o traversă de calitate.

Etapele de producție și aparatura prin care se realizează aceste procese sunt cele mai bune modalități de a ridica nivelul și standardul de calitate al unei producții de traverse din lemn. În cadrul fabricii Pamirco, traversele sunt prelucrate în totalitate prin intermediul aparaturii de ultimă generație care îmbunătățesc vizibil calitatea produsului. Procesele actuale și aparatură modernă de astăzi pun bazele unor traverse de lemn durabile în timp și rezistente la asupra greutății feroviare.

Traverse de lemn prelucrate cu promptitudine

Pentru că pentru orice specialist clienții sunt motivele succesului unei afaceri, investiția în serviciile fabricii Pamirco asigură cea mai bună producție de traverse din punctul de vedere al calității. Promptitudinea servicilor este o modalitate de a câștiga încrederea clienților și de a te clasa printre cei mai buni producători de traversă din industria românească. Datorită servicilor rapide și implicării în ceea ce privește calitatea traverselor de lemn, fabrica Pamirco a reușit să obțină teren pe piața internațională colaborând cu companii din Egipt, Olanda, Bulgaria, Japonia și multe altele. Produsele sută la sută românești se află astăzi printre preferințele străinilor dar și a naționaliștilor care pun preț pe prelucrarea în timp util a traverselor.

Aparatura cu care sunt proiectate traversele din lemn este motivul pentru care producția se poate realiza într-un timp scurt dar calitativ. Pe lângă aparatele de ultimă generație se află și experiența echipei de lucru responsabilă de a prelucra corect fiecare etapă din fabricarea unei traverse lemnoase.

Railway sleepers - producția rapidă depinde de material

Dacă un furnizor de traverse de cale ferată este obișnuit să caute rezistență și durabilitate atunci atenția cade de fiecare dată pe materialul care este folosit în prelucrare. Transportul terestru de tip feroviar necesită stabilitate siguranță și control pe întreaga durată a deplasării. Din acest punct de vedere orice producător trebuie să asigure traverse confecționate dintr-un material rezistent care să poată prelua greutatea trenurilor și să o mențină stabilă.

Producția rapidă a traverselor depinde totodată de materialul ales pentru prelucrare. Deși lemnul de esență tare presupune mai multe etape de producție acesta rămâne în continuare unul dintre cele mai fiabile materiale și accesibile pentru a fi prelucrate în timp util.

Cele mai folosite specii de lemn pentru prelucrarea rapidă dar și modernă a traversei este stejarul și fagul fiind considerate printre cele mai dure și rezistente specii. Cele șase uscătoare moderne pentru uscarea artificială a traverselor, aburitorul de ultimă generație și creozotul de înaltă calitate pentru împregnarea lemnului, reduc din timpul mare de producție a traverselor.

Railway sleepers - producție cu tradiție de peste 15 ani

Specialiștii din cadrul fabricii Pamirco prelucrează traversele din lemn de peste 15 ani. Experiența acumulată în acest timp și investițiile făcute în aparatură și în fiecare membru din echipă, a dus astăzi la prelucrarea rapidă a unor traverse de calitate și de lungă durată. Materialele folosite sunt de înaltă calitate iar traversat binele îndeplinește nivelul standard de rezistență pentru siguranța transportului feroviar.

Fabrica este specializată în tăiere, rindeluire și impregnare a lemnului oferind și servicii personalizate acolo unde clientul le necesită. Profită de producția modernă a fabricii și bucură-te în timp util de traverse de calitate superioară marca Pamirco.Serviciile fabricii te vor ajuta să-ți îndelinești rapid obiectivele, echipa îți va proiecta orice element lemnos pentru calea ferată alături de traversele confecționate din materiale rezistente și durabile în timp.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram