Traverse de cale ferata la comanda

20 iulie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Cei care folosesc traverse de cale ferata inteleg utilitatea si avantajele acestor produse. Pentru cei care aud pentru prima data de traversele de cale ferata explicam in continuare rolul acestor produse.

O traversa este o piesa de sustinere folosita in constructia de cai ferate. Traversele pot fi lucrate din diverse materiale, precum lemn, beton armat sau fier. Asezata sub sine, traversa are rolul de a prelua din greutatea transportului si a o distribui uniform pe suprafata de teren peste care trece calea ferata.

Pentru a indeplini functia de sustinere traversa este lucrata prin proceduri speciale care sa ii ofere rezistenta si o durata de viata lunga. Desi toate traversele sunt produse cu scopul de a oferi rezistenta timp indelungat, nu toate indeplinesc aceasta functie. Traversele din beton armat se crapa mult mai usor decat cele din lemn. De asemenea, traversele din fier sunt greu de mentinut o perioada lunga in stare buna.

Care sunt cele mai bune traverse pentru calea ferata

Greutatea, problemele la transport si costul materialelor fac ca traversele sa fie usor de deteriorate sau prea scumpe pentru o lucrare mare. Mentionam mai sus ca exista diverse tipuri de traverse. In functie de materialul din care sunt lucrate, traversele sunt mai apreciate sau mai putin apreciate de cei care lucreaza in modernizarea cailor ferate.

Traversele din lemn de esenta tare sunt cele mai apreciate din tipurile de traverse disponibile la momentul actual. Lemnul de esenta tare este tratat cu instrumente si proceduri moderne si rezista la temperaturi diverse, la umiditate si la presiune mare.

Tipurile de traverse produse din lemn de esenta tare sunt traversele de cale ferata normale, traversele folosite la poduri, traversele pentru macazuri si incrucisari. Avantajul folosirii traverselor din lemn este usurinta cu care materialul este modelat, prelucrat si tratat. Firma Pamirco produce traverse de cale ferata conform normelor aflate in vigoare: SR EN 13145+A1:2012.

Traverse marca Pamirco

Cum alegem firma de la care cumparam traversele de cale ferata? Pentru inceput trebuie sa intrebati daca traversele produse sunt din lemn moale sau de esenta tare, fag sau stejar. De asemenea, intrebati despre tipul de ecartament pentru care puteti folosi acele traverse, pentru a va asigura ca produsele pe care le comandati sunt potrivite. Firma Pamirco apeleaza la procese moderne de prelucrare a lemnului pentru a prelungi durata de utilizare a traverselor. Traversele marca Pamirco sunt impregnate cu creozot de calitate superioară, WEI-Tip C, prin metoda VID – PRESIUNE.

Lemn de esenta tare
Lemn de esenta tare

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram