Traverse de cale ferata din Timis

27 iulie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Cautati traverse de cale ferata? In judetul Timis intalnim una din firmele cu traditie in prelucrarea lemnului si producerea de traverse de cale ferata.

Firma Pamirco, din Mănăştiur, Timis isi dedica efortul constant in modernizarea procesului de prelucrare a lemnului de esenta tare. Cu o experienta de 15 ani in domeniu, Pamirco cunoaste secretele traverselor de cale ferata durabile.

Acele traverse de cale ferata lucrate de firma Pamirco sunt vandute in plan intern si international. Clientii straini apreciaza calitatea inalta a produselor marca Pamirco.

Traverse din lemn pentru calea ferata

Firma Pamirco a obtinut toate certificarile de care are nevoie pentru a produce piese de cale ferata. Printre documentele care atesta serviciile si produsele Pamirco se afla si Certificatul de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată, dar si Certificatele: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008.

Domeniul productiei de traverse de cale ferata nu este unul usor accesibil, deoarece riscurile de a pune in pericol vietile omenesti sau transportul de marfa sunt mari. Atentia, seriozitatea si profesionalismul echipei Pamirco au facut ca firma sa reziste pe piata mai bine de 15 ani.

Produsele principale marca Pamirco sunt traversele de cale ferata lucrate din lemn de esenta tare. Lemnul folosit de aceasta firma este fagul sau stejarul. Acest tip de lemn ofera produselor de cale ferata o rezistenta mare in timp si in conditii extreme.

Traverse din beton pentru cai ferate

Traversele de cale ferata pot fi lucrate din diverse materiale : beton armat, lemn de esenta tare, lemn normal sau metal. Unele firme aleg traverse in functie de pret si din aceasta cauza exista o nevoie constanta pentru modernizare si inlocuirea traverselor sparte sau crapate cu unele noi.

Atunci cand pretul nu este unicul criteriu de selectie, calitatea si rezistenta traverselor sunt elementele de care se tine cont. Traversele din lemn de esenta tare sunt cele mai rezistente traverse. Aceste traverse sunt tratate cu solutii speciale care le ajuta sa reziste la temperaturi maxime si la conditii de umiditate, fara a se crapa cu usurinta.

traverse de lemn

Traversele din beton se crapa si cedeaza atunci cand sunt supuse la greutati mari in conditii meteo extreme. Presiunea pusa de greutatea transportului pe caile ferate nu este singura problema pe care traversele o intampina.

Conditiile meteo nefavorabila au un rol important in distrugerea traverselor. Umiditatea crescuta, caldura in excess au gerul afecteaza traversele de cale ferata. Totusi traversele din beton sunt alese in constructii si lucrari de amenajari datorita pretului lor avantajos.

Pamirco – traverse lemn 

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram