Traverse de cale ferată din lemn: soluția ideală pentru o infrastructură feroviară solidă

4 noiembrie 2023
Autor:
GROWWWISE

Infrastructura solidă și de încredere este esențială pentru a asigura siguranța, eficiența și succesul transportului feroviar. De aceea, traversele de cale ferată din lemn sunt cea mai bună opțiune când vine vorba de construirea unei infrastructuri feroviare durabile.

Când vine vorba de formarea cailor ferate, elementele precum traversele de cale ferata sunt componente cheie ale întreg procesului. Acestea preiau greutatea transportului și asigură stabilitate pe verticală, dar și pe orizontală.

De ce să alegi traversele de cale ferată din lemn?

Folosirea traverselor de cale ferată din lemn vine cu multe beneficii. Compania Pamirco se este foarte dedicată pentru a produce traverse de cale ferată, sau railway sleepers, de cea mai bună calitate.

Lemnul este un material natural și sustenabil, care asigură siguranță și durabilitate. Așadar, dacă alegi traversele de cale ferată din lemn contribui la protejarea mediului înconjurător și te alegi cu un produs care este proiectat să reziste la solicitările intense ale traficului feroviar și care face față condițiilor meteorologice.

De asemenea, traversele de cale ferată din lemn sunt menite să absoarbă șocurile și vibrațiile, în acest fel oferind o călătorie mai confortabilă pasagerilor. Acest lucru contribuie și la reducerea uzurii echipamentelor feroviare, astfel că eficiența și economica întregului sistem este sporită.

Uite o listă cu principalele beneficii ale traverselor de cale ferată:

 • Durabilitate și rezistență
 • Reducerea vibrațiilor și absorbția șocurilor
 • Sustenabilitate mediului înconjurător
 • Instalare și întreținere ușoară
 • Aspect plăcut
 • Preț accesibil

Durabilitate și durată de viață extinsă pentru infrastructurile feroviare

Compania Pamirco oferă traverse de cale ferata din lemn care satisfac cele mai înalte cerințe, cu dorința de a asigura o infrastructură feroviară solidă și durabilă pe termen lung.

Traversele de cale ferată din lemn oferă o durată de viață extinsă, prin utilizarea lemnului de înaltă calitate și a tehnologiilor de fabricație avansate. Siguranța traverselor rezistente la uzură și coroziune este garantată.

Tipuri de traverse de cale ferată:

 1. Traverse de cale ferată normale
 2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări
 3. Traverse pentru poduri
 4. Panouri asamblate
 5. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

Deși traversele de cale ferată pot fi lucrate din lemn de esență moale, cele produse doar din lemnul de esență tare rezistă timp îndelungat, fără fisuri.

Află cum se realizează cele mai calitative servicii de producere a traverselor de cale ferată

Pentru a asigura durabilitatea și durata de viață lungă traverselor, se folosesc cele mai avansate tehnologii de prelucrare a lemnului. Prin intermediul echipamentelor moderne, se asigură tăierea și modelarea precisă a lemnului. Rezultă astfel un produs finisat impecabil, uniform și rezistent care permite o performanță de lungă durată.

Prin intermediul traverselor de cale ferată realizate din lemn de fag și stejar, clienții se bucură de produse fiabile și calitative. Acest tip de lemn de esență tare s-a dovedit a fi foarte rezistent odată cu trecerea timpului.

 

Procesul de lucru Cum se realizează
Impregnare cu o capacitate de 40 M3/24 ore, se asigură cele mai înalte standarde de calitate

 

Uscare artificială se realizează în 6 uscătoare de ultimă generație, cu o capacitate de 300 M3/ciclu

 

Aburire prin intermediul unui aburitor modern cu o capacitate de 40 M3/24 ore.

 

 

În plus, se oferă soluții personalizate pentru fiecare proiect de construcție, astfel încât să se asigure că toți clienții obțin cele mai bune soluții pentru cerințele lor exacte. Traversele de cale ferată din lemn pot fi utilizate într-o varietate de situații, inclusiv în construcția de căi ferate principale, macazuri, poduri și multe altele.

Construiește cu traversele de cale ferată din lemn

Când vine vorba de infrastructuri feroviare solide și sigure, traversele de cale ferată din lemn sunt pe primul loc, deoarece oferă siguranță și confort în timp ce contribuie la bunăstarea mediului înconjurător. Prin utilizarea lemnului de cea mai înaltă calitate și a tehnologiilor de ultimă generație, se produc traverse care sunt rezistente la cele mai capricioase condiții meteorologice.

Întreținerea este foarte simplă, pentru că înlocuirea este mai puțin frecventă în comparație cu alte materiale. Astfel, traversele din lemn funcționează eficient pentru un timp îndelungat. Contactează compania Pamirco pentru a afla mai multe despre soluțiile lor personalizate și despre cum te pot ajuta cu un proiect de construcție a infrastructurii feroviare.

 

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram