Traverse de cale ferata de tip Pamirco

18 noiembrie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Constructia cailor ferate cu traverse nu este cea mai usoara prelucrare atunci cand calitatea acestora nu corespunde standardelor unui transport feroviar sigur.

Railway sleepers sau traducerea in romana - traverse de cale ferata, mai exact din material lemnos,sunt piesa de rezistenta a cailor ferate, din acest motiv este importanta realizarea acestora la cel mai inalt nivel.

La cine apelam pentru traverse de calitate?

Constructia si prelucrarea traverselor este un proces important pentru un transport feroviar sigur. Daca acestea insa, sunt lipsite de caracteristicile initiale si necesare, caile ferate nu mai indeplinesc standardul de siguranta de care sunt responsabile.

Locul de unde alegi sa comanzi aceste traverse este definitoriu pentru modul in care va parcurge intreaga constructie, asadar este necesar sa alegi un mediu sigur si de incredere.

Intr-o astfel de industrie, experienta este un aspect care vorbeste de la sine despre profesioanlismul cu care se lucreaza intr-un anumit loc, motiv pentru care Pamirco Manastiur cu o experienta de peste 16 ani in prelucrarea lemnului, este unul din producatorii ideali pentru crearea traverselor calitative.

In cadrul productiei lor vei regasi mai multe tipuri de traverse de care ai putea fi interesat : traverse normale pentru cale ferata, traverse folosite la macazuri si incrucisari sau traverse pentru poduri.

Prin ce se deosebesc traversele Pamirco de restul traverselor?

Experienta acumulata in 16 ani pe piata, este un aspect decisiv pentru multi clienti, iar numarul de traverse create pentru diferiti consumatori este o caracteristica de care poti tine cont in alegerea ta.

Cu 529701 traverse de cale ferata, Pamirco este un producator renumit in tari precum Romania, Germania,Egipt, Belgia,Olanda, Japonia, Turcia, Ungaria si Serbia. Produsele realizate de catre acestia fiind un real succes pentru toti cei care cauta produse de o calitate superioara.

Experienta din timp a transformat brand-ul in profesionalism,promptitudine si seriozitate, iar fiecare produs fabricat de catre ei are la baza oameni specializati si de incredere, impreuna cu o aparatura de ultima generatie care sa sporeasca rezultatul final si o viteza de lucru care atrage majoritatea consumatorilor.

Care este cheia unor railway sleepers de tip Pamirco?

Fiecare afacere are un element cheie prin care reuseste sa se faca cunoscuta si prin care sa sporeasca cresterea vanzarilor si a clientilor. In cazul celor de la Pamirco, materialul pe care il folosesc in crearea traverselor, este piesa de rezistenta care atrage consumatorul. Pe langa material este imperios necesar si o prelucrare corecta si eficienta, motiv pentru care traversele de tip Pamirco sunt fabricate la un nivel inalt de calitate.

Materialul folosit cu care au dus mai departe o traditie de ani buni este lemnul. Unul dintre cele mai stabile si rezistente materiale prin care producatorul reuseste sa faca minuni in realizarea constructiilor. Atunci cand alegi materialul este important sa tii cont ca totul se adreseaza unui transport feroviar, transport care se poate realiza fie de marfuri fie de persoane, asadar siguranta este o caracteristica pe care trebuie sa o poti oferi.

Lemnul de esenta tare folosit de acestia, in special stejarul si fagul, este un material care face fata cu brio greutatii unui astfel de transport si reuseste sa ofere stabilitatea si elasticitatea necesara. Rezistenta si puterea pe care o are, il face in timp un material durabil ce nu este usor distructibil si deteriorat. Avand o structura naturala si organica, lemnul se opune factorilor externi pe o perioada de timp mai lunga.

Pamirco – prelucrare variata prin etape eficiente

Pamirco Manastiur este un producator cunoscut pentru fabricarea variata a mai multor produse, precum panouri ansamblate si cherestea tivita /netivita si tipurile de traverse necesare constructiilor.

Pe langa varietatea cu care se lucreaza, firma are ca activitate principala, taierea, rindeluirea si impregnarea lemnului. Totul se realizeaza la cel mai inalt nivel, din acest motiv prelungirea vietii a unor traverse de cale ferata se confera prin aplicarea unui creozot de calitate superioara WEI-Tip C prin metoda VID- Presiune.

Etapele eficiente pentru constructia de railway sleepers sunt in numar de 3 si vizeaza impregnarea,uscarea artificiala realizata cu ajutorul unor 6 uscatoare de ultima generatie si aburirea care se realizeaza in cel mai modern mod.

Intra acum pe website-ul Pamirco Manastiur si informeaza-te despre produsele si modul lor de prelucrare. Analizeaza cu ajutorul pozelor rezultatul final al unor traverse de calitate superioara si alege sa faci parte din consumatorii multumiti de serviciile de prestigiu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram