Traverse cale ferata pentru amenajarea curtii

1 iunie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Pe timp de vara poti folosi spatiile deschise cu mai mare pofta. Cum faci sa ai o curte superb amenajata? Poti sa folosesti piese de decor, plante si flori decorative, luminite, mobila de exterior, traverse cale ferata vopsite in culori vesele de vara, etc. Idei sunt multe, este doar nevoie de rabdare, timp si putina munca.

Gradina poate fi amenajata pe trepte de prezentare a plantelor si florilor decorative. Construind trepte pe verticala pe langa gard castigati spatiu. Treptele sunt construite cu ajutorul traverselor de cale ferata uzate. Aceste elemente din lemn sunt puternice si pot sustine greutatea pamantului. Pe langa rezistenta la greutate, traversele sunt rezistente si la umiditate, inghet sau temperaturi de caldura ridicata.

Traverse cale ferata second hand

Un set de traverse second hand pot fi suportul necesar treptelor de plante si flori. Pamantul de flori trebuie cumparat la saculet de la reprezentantii din domeniu. Cumparand un pamant de plante ne asiguram ca vom avea o gradina sanatoasa.

Pana sa inceapa munca, este recomandat sa analizati spatiul de care dispuneti. Unde este cel mai indicat sa asezati plantele? O masa si cateva scaune in stil frantuzesc pot completa decorul gradinii de vara. Piesele de iluminat sunt detaliile finale. Cateva beculete colorate si lampi pozitionate strategic vor transmite o senzatie de lux, confort si placere.

 

Traverse cale ferata

Traverse cale ferata

Ce facem cu gradina pe timp de iarna? Pentru anotimpul rece, este indicat sa avem un loc de depozitare al mobilei de gradina.

In rest, treptele pe care am construit gradina sunt in siguranta si pe timp de iarna. Putem acoperi plantele care sunt sensibile la temperatura de inghet cu plastic, panza sau sticla pentru a le tine protejate de vant, zapada sau ploi reci.

Pamirco - traverse lemn

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005.

Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram