Traversa cale ferata sau railway sleepers

31 martie 2020
Autor:
IzzyReduceri

In cautare de o traversa cale ferata sau railway sleepers? Raspunsul cautarilor vine de la firma Pamirco producatoare de traversa cale ferata sau railway sleepers.

Railway sleepers sunt produse folosite adesea in modernizarea cailor ferate. Aceste traverse din lemn sunt preferate in schimbul traverselor din beton pentru ca au o rezistenta indelungata si un cost de productie si instalare mai redus.

O traversa cale ferata fabricata din lemn de esenta tare este mai putin sensibila la transport. De asemenea, traversa cale ferata din lemn rezista la temperaturi ridicate si la umiditate fara a se crapa. Traversele din lemn sunt cele care preiau greutatea transportului si o distribuie pe orizontala si verticala astfel incat sinele sa reziste timp indelungat.

Traversa cale ferata – cum o folosim ?

Poti folosi aceste produse pentru intrebuintari diverse: in peisagistica, in design, in proiecte de decoratiuni interioare pentru evenimente cu multi invitati, expozitii sau targuri. Traversele sunt versatile si ieftine, astfel incat poti folosi aceste piese pentru a construi standuri de expozitie.

Atunci cand vorbim despre proiecte de design putem folosi traverse vechi pentru a recicla materialele. Traversele inlocuite de la calea ferata pot fi refolosite pentru proiecte de design in gradina. In felul acesta reciclam piesele de lemn si le transformam in piese de décor.

La ce folosim railway sleepers?

Railway sleepers se refera la traversele folosite la calea ferata pentru dezvoltarea sau modernizarea cailor ferata. Sinele de cale ferata sunt tinute impreuna cu ajutorul traverselor din lemn. Aceste traverse preiau greutatea transportului si asigura stabilitate si rezistenta.

Despre Pamirco

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

traversa cale ferata

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram