Travelmood.ro: O singură destinație, mai multe posibilități de a o descoperi

Descoperă lumea alături de Travelmood.ro, platforma de călătorii online lansată de curând pe piața de turism din România, care propune o viziune fresh asupra modului în care poate fi abordată o vacanță, introducând un nou concept de călătorie: Travel Mood.

Altfel spus, cu Travelmood.ro , oricare ar fi destinația pe care o alegi pentru a-ți petrece sejurul visat, există mai multe posibilități să o descoperi, în funcție de felul în care vrei să te simți și de experiențele autentice pe care îți dorești să le trăiești, astfel încât să-ți creezi cele mai frumoase povești și amintiri.

Alături de singura destinație din mediul online românesc care îți oferă inspirație în planificarea vacanței pornind de la modul în care decizi să o experimentezi, poți învârti globul și să-l oprești unde vrei. Iar de acolo vacanța poate începe.
Oricare ar fi continentul către care îți zboară gândul, găsești pe platformă cele mai interesante destinații de care poți să te bucuri, prin intermediul unuia dintre cele șapte travel mood-uri de călătorie: activ, aventură, evadare, explorare, mixt, relaxare, romantic.

Fiecare loc din lume are frumusețea sa specifică, farmecul său particular. Iar ceea ce face diferența între un simplu trecător și un călător adevărat, care își dorește să descifreze ritmurile și sensurile vieții, cultura, obiceiurile și tradițiile locale, constă tocmai în experiențele de călătorie trăite, care își lasă amprenta adânc înrădăcinată în suflet. Doar așa poți spune, la final, în loc de „am fost acolo“, că „am trăit acolo“, chiar și pentru o zi.

Din acest motiv, găsești pe site o secțiune dedicată, care adună la un loc aproape toate experiențele de călătorie de care poți să te bucuri într-o destinație, tot atâtea posibilități în care să o descoperi cu adevărat, ținând cont de felul în care vrei să te simți.

De la activități acvatice, în natură sau pe care să le petreci alături de întreaga familie și până la experiențe culinare și degustări de vin, experiențe unice sau activități romantice, ai parte de o sursă de informație atent curatorată.

Degustare de vin, Toscana

Poți să navighezi cu ușurință pe site, unde găsești toată inspirația de care ai nevoie pentru a-ți planifica vacanța. Iar în momentul în care ai găsit experiența de călătorie la care vrei neapărat să iei parte, ai posibilitatea să o rezervi direct de la partenerii platformei, ceea ce face lucrurile mult mai ușoare, economisind timp prețios.

Cu Travelmood.ro călătorești fără să te oprești, fiindcă libertatea fiecăruia de a călători în funcție de cum vrea să se simtă, dincolo de tendințe și de ceea ce ar putea fi la modă în turism la un moment dat, contează. În aceeași măsură contează și experiențele de călătorie care poartă amprenta locului și care răspund dorințelor fiecăruia, fiindcă ele sunt cele care fac diferența.

Dincolo de idei și sugestii, de atracții, de tururi și circuite, de mood-uri și de felurile diferite în care poate fi experimentat un loc anume, site-ul își întâmpină cititorii și cu o serie de informații utile, precum și cu travel tips-uri prețioase și cu oferte atractive.

Intră pe Travelmood.ro și descoperă lumea prin cele mai inedite experiențe de călătorie!