Travel Express se transforma in teren de joaca la Targul de Turism al Romaniei

10 martie 2014

In perioada 14 - 17 martie are loc Targul de Turism al Romaniei, eveniment organizat la Romexpo si destinat tututror persoanelor pasionate de travel, aflate in cautarea vacantei perfecte sau a unui citybreak de neuitat. De asemenea, in cadrul aceluiasi eveniment va avea loc si Simpozionul Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc 2013.

La editia din acest an, Travel Express isi transforma sloganul “Calatoresti ca un om mare, te bucuri ca un copil” intr-o surpriza pregatita tuturor celor care vor ajunge la standul de prezentare: un teren de joaca, unde vizitatorii vor putea sa traiasca emotiile autentice ale jocurilor copilariei si, in acelasi timp, vor beneficia de oferte personalizate pe gustul si bugetele lor.

Oferta Travel Express include oferte last minute, croaziere, sejururi exotice, city break-uri, vacante pe litoral, turism rural, circuite culturale, bilete de avion, asigurari de calatorie astfel incat sa iti poti programa pe loc concediul sau vacanta de anul acesta.

De asemenea, la stand veti putea sa va jucati si cu o aplicatie care va permite sa va configurati vacanta, dupa preferintele si bugetul vostru.

Cea mai mare surpriza pregatita de Travel Express este tombola organizata in cadrul standului, unde puteti fi unul dintre castigatorii celor 5 week-enduri la munte, pentru 2 persoane.

Ofertele pe care Travel Express le pune la bataie pentru vara aceasta includ destinatii precum: Ibiza, Bulgaria, Turcia, Croatia, Grecia, Muntenegru, Slovenia si Cipru.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
14 - 16 MARTIE 2013 intre orele 10.00 - 18.00
17 MARTIE 2013 intre orele 10.00 - 16.00
Locatie: Pavilionul C6, Standul 31

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram