Trateaza durerile reumatismale si imbunatateste circulatia sanguina

Durerile reumatismale de cele mai multe ori sunt insuportabile si pot fi agravate sau ameliorate de mai multi factori. Atat mobilitatea cat si repaosul pot influenta aceste stari, de aceea se recomanda galvanoterapia. Aceasta metoda de tratament este una dintre cele mai vechi terapii folosite in medicina de specialitate, ce are ca agent terapeutic actiunea curentului electric continuu cu efectul termic al apei. Spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii recomanda galvanoterapia pentru  afectiunile sistemului nervos, afectiuni ale aparatului locomotor (reumatice, sechele posttraumatice) sau afectiuni cardio-vasculare (tulburari de circulatie periferica).

Cand este recomandata galvanoterapia? Baile galvanice se recomanda pentru tratarea regiunilor mai intinse sau chiar a intregului organism. Pacientul introduce membrele superioare si inferioare in cuva, aproximativ 20 de mine, cu o tensiune de 50-60 de volti, dar intensitate slaba si apa la o temperatura de 37-38 de grade Celsius. Baile galvanice se folosesc pentru tratarea diferitelor afectiuni reumatismale, pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, atrofii musculare si terapia durerii de origine nervoasa sau musculara. La sanatoriul din Techirghiol, Vraja Marii, baile galvanice sunt foarte apreciate de catre pacienti si recomandate de medicii bazei de tratament.

Durerile de spate cauzate de statul pe scaun la birou sau la volan, bolile degenerative ale articulatiilor si coloanei vertebrale, reumatismul, intinderile musculare, contuziile si durerile postoperatorii pot fi tratate cu ajutorul bailor galvanice. Te asteptam cu drag la sanatoriul din Mangalia sa beneficiezi de tratamente de exceptie alaturi de un personal foarte bine pregatit!