Tratatment stomatologic fara durere

8 iulie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

In zilele moderne pe care le traim, aproape toate reclamele la clinicile stomatologice atrag clienti prin cateva cuvinte simple: „tratament fara durere”. Este intotdeauna adevarat? Durerea este cauza principala care anuleaza vizita la dentist, dar mai devreme sau mai tarziu, aceasta durere va deveni insuportabila. Ajuns in acest moment, pacientul va da orice numai sa scape de durerea suparatoare.

Pentru a avea parte de un tratament fara durere este nevoie de anestezie. Astazi, cele mai moderne si comune mijloace de anestezie sunt considerate a fi cele cu substanta activa pe baza de articaina. Aceste anestezice isi pot pastra efectul pana la 6 ore dupa administrare, in functie de dozaj. Daca nu vi s-a mai administrat vreodata anestezic, este recomandat sa precizati acest lucru si medicului stomatolog. Acesta va testa daca sunteti alergic sau nu, injectand in brat o cantitate mica de anestezic. Daca apar reactii ca roseata, usturimi si umflaturi veti primi recomandarea sa va adresati unui specialist alergolog pentru o examinare detaliata, daca nu apar reactii advrese, se continua tratamentul.

Anestezia maxilarului superior este mai putin dureroasa si mai rapida decat anestezia maxilarului inferior. Acest lucru este puternic legat de constructia diferita a tesuturilor osoase. Daca luati medicamente anestezice sau consumati alcool cu cateva zile inainte de programarea la stomatolog, anestezia poate fi mai putin eficienta. De asemenea, starea de teama a pacientului, poate reduce eficienta anestezicelor. Exista persoane care au nevoie de 3-5 doze de anestezic pentru a obtine rezultatul dorit. De obicei acestia sunt oameni panicati, instabili, al caror grad de anxietate este extrem de ridicat.

La PlazaDent, indiferent de ce urgente stomatologice ati avea, care necesita sau nu anestezie, trebuie sa stiti ca abordarea stomatologilor este una gratioasa si plina de tact, ceea ce duce catre rezultate excelente. Fie ca este vorba de exctractii molar de minte, extractii conventionale sau curatarea unei simple carii, anestezicul folosit este unul sigur, calculat in functie de particularitatile fiecarui pacient. Teama ar trebui sa dispara imediat ce accesati http://plazadent.ro si cititi despre cat de multumiti sunt pacientii care au trecut pragul cabinetului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram