Tratamentul care a oferit unui numar de peste 2 5 milioane de pacienti din intreaga lume un motiv sa zambeasca

Tratamentul Invisalign indreapta dintii cu o serie de aliniatori detasabili si invizibili.

Invisalign dezvolta permanent tratamentul pe care il ofera pacientilor:

SmartTrack este un material flexibil pentru aliniatori care ofera un control al deplasarilor dintilor si un confort sporit!

ClinCheck este un tratament 3D virtual care prezinta seria de deplasari prin care se preconizeaza ca vor trece dintii de-a lungul tratamentului.

Spre deosebire de aparatele clasice, cele invizibile au mai multe avantaje: estetic, psihologic (fiind invizibile, ofera libertatea de a vorbi, fara teama ca cei din jur l-ar putea observa), confortabile, eficiente in indreptarea, fara durere, a imperfectiunilor dentare (reduce riscul aparitiei iritatiilor limbii sau a dificultatilor de vorbire), timp de actiune mai scurt decat in cazul aparatelor clasice.

Noul sistem ortodontic nu schimba stilul de viata al utilizatorului, nu provoaca iritatii, nu deranjeaza. Acest sistem se numeste INVISALIGN, este o procedura moderna de indreptare a dintilor, este absolut invizibil. Tratamentul utilizeaza un set de “alignere”, un tip de gutiere transparente si mobile. Sistemul e destul de asemanator cu aparatele de protectie utilizate de catre boxeri la meciuri. Acesta poate fi scos cand pacientul mananca sau se spala pe dinti.

Zambetul de succes

La prima vizita, medicul ortodont evalueaza si discuta cu pacientul planul tratamentului. Acestuia i se va lua amprenta dentara. Amprenta dentara este transformata intr-o imagine 3D realizandu-se o simulare computerizata a tratamentului. Asta inseamna ca pacientul poate sa vada evolutia propriului tratament inca inainte de a-l incepe si daca este multumit de rezultatul final al tratamentului virtual, se va comanda aparatul.
La urmatoarea vizita la medicul ortodont pacientul va intra in posesia primului set de “alignere” transparente. Medicul va explica apoi cum se ingrijeste aparatul dentar si cum trebuie pastrata igiena dentara. Aparatul dentar va fi purtat 22 de ore pe zi, timp de 2 saptamani, dar durata tratamentului poate varia.
Pe parcursul tratamentului pacientul trebuie sa isi viziteze regulat medicul ortodont pentru ca acesta sa poata interveni si urmari evolutia tratamentului.

Puteti beneficia de acest tratament in Clinica Smile Factory Bucuresti si Clinica Smile Factory Timisoara!