Tratamente ginecologice moderne utilizand principiile Medicinii Reglarii Fiziologice

21 august 2013
Autor:
dowmedia08

Contrar a ceea ce ne place sa credem, lipsa simptomelor unei eventuale boli grave nu este un motiv pentru a amana vizita la medic. Afectiunile ginecologice, de exemplu, afecteaza oricare femeie cel putin o data in viata si, oricat de banale ar parea la prima vedere, ele pot duce la aparitia unor complicatii serioase, chiar infertilitate, atunci cand sunt lasate netratate. Medicina Reglarii Fiziologice, creatie a secolului XXI, este folosita cu succes acum in tratarea acestor afectiuni, prin imbinarea cu succes a medicinei occidentale si a celei alternative, cu scopul de a readuce organismul bolnav la functionarea de dinainte de boala.

Responsabile de buna functionare a organismului uman sunt sistemul imunitar, sistemul endocrin, sistemul nervos, sistemul de asimilatie si de excretie, care interrelationeaza pentru buna desfasurare a reactiilor biologice normale si mentinerea vietii si a sanatatii. Cercetarile specialistilor au demonstrat ca cea mai mica deviere de la aceasta stare normala a fiziologiei umane poate duce, de cele mai multe ori, la instalarea unei boli, care poate afecta orice functie a organismului.

Dr. George Vasilescu.jpg„De cele mai multe ori, aceste mici abateri de la normal nu pot fi identificate nici prin teste de sange si nici prin alte tehnologii de investigatie. Se intampla deseori sa ne aflam in fata unui pacient cu analize perfect normale, cu toate investigatiile in limite fiziologice, dar totusi cu o anumita suferinta. In cazul patologiilor ginecologice, specialistii Medicinii Reglarii Fiziologice au detectat variatii mici ale titrului hormonilor precum si ale nivelului factorilor imunitari in aparitia maladiilor feminine, deviatii care pot fi reglate acum prin adoptarea unei terapii specifice, in functie de diagnostic”, a declarat domnul doctor George Vasilescu, medic primar ginecolog – specialist infertilitate de cuplu in cadrul Clinicii Ginestetica.

Indicatii

Medicina Reglarii Fiziologice poate rezolva o intreaga serie de patologii feminine, printre care pot fi enumerate menstruatiile prelungite si cele dureroase, sindromul premenstrual si intermenstrual, hipofertilitatea sau chiar infertilitatea, sindromul ovarelor micropolichistice, manifestarile de dezechilibru in premenopauza si simptomatologia menopauzei.

De asemenea, au raspuns favorabil la terapiile medicinii reglarii fiziologice si urmatoarele afectiuni: bolile inflamatorii pelvine (terapie complementara), dezechilibrele hormonale, disfunctiile sexuale, premenopauza si menopauza (unde reglarea fiziologica este “cheia” tratamentului), afectiunile neoplazice (tratament complementar pentru refacerea echilibrului imunitar), precum si alte patologii, tratamentul fiind personalizat.

In afara de aceste patologii, Medicina Reglarii Fiziologice isi aduce un aport important in regenerarea organismului feminin prin terapii de detoxifiere si regenerare celulara si, nu in ultimul rand, trebuie de subliniat aportul deosebit al acestui tip de tratament in rezolvarea inestetismelor corporale si faciale. Homeomezoterapia (mezoterapia cu produse homeopate) poate imbunatati calitatea pielii fetei, gatului si mainilor, dar poate si indeparta adipozitati localizate.

Produsele folosite

Produsele utilizate in cadrul Medicinii Reglarii Fiziologice reprezinta o combinatie de principii si remedii homeopate, vitamine, minerale si microelemente necesare bunei functionari a organismului. De asemenea, hormonii naturali in doze homeopate sunt utilizati cu succes pentru substitutii hormonale fara efecte adverse, lipsa acestor efecte secundare fiind una din caracteristicile acestui tip de tratament.

Contact dr. George Vasilescu:

E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram