Tratamente corporale pentru vara

 

Vara este un anotimp frumos, insa totodata si dificil pentru femei deoarece este prioada in care cu gru pot ascunde micile imperfectiuni din punct de vedere fizic. Fie nu dispunem de silueta pe care o dorim, bronzul lipseste datorita lipsei timpului libe, in plus trebuie sa acordam mai multa atentie epilatului si ingrijirii tenului.

Pentru a aborda cu incredere momentul expunerii pe plaja avem nevoie de tratamente corporale care sa modeleze si tonifice astfel incat sa ne putem expune trupul la plaja fara a ne stresa ca nu aratam bine.

Presoterapia este una din numeroasele tratamente corporale Bucuresti si metodele de slabire prin care se amelioraeaza circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor, oferind rezultate exceptionale in slabirea in centimetri si diminuare a celulitei.

Pentru  a avea rezultatele dorite, se recomanda pacientilor sa efectueze o serie de 5-10 sedinte, in functie de nevoile fiecaruia. De asemenea, cele mai bune rezultate se observa atunci cand sedintele sunt efectuate o data pe saptamana.          

Beneficiile presoterapiei:

 • Recomandat pentru tratarea celulitei;
 • Stimuleaza eliminarea toxinelor din corp;
 • Ofera o slabire eficienta;
 • Reprezinta o alternativa sigura la liposuctie;
 • Modeleaza corpul, redefinind musculatura intr-un mod armonios;
 • Amelioreaza durerea, oferind un confort imediat;
 • Redefineste picioarele, abdomenul si bratele;
 • Sporeste elasticitatea pielii.

Presoterapia reprezinta alegerea prfecta si atunci cand ne dorim picioare, suple si lipsite de imperfectiuni, mai ales daca ne aflam in pragul sezonului cald.  Cate dintre fmei nu se confrunta cu celulita si cu venele varicoase care ne dau si ele batai de cap, eclipsandu-ne aspectul frumos al picioarelor?

Tratamentul de presoterapie, in acest caz, presupune aplicarea pe picioare a doua mansete de presiune conectate la un calculator care controleaza presiunea pe fiecare manseta. In timp ce mansetele respective sunt umplute cu presiune, pielea este atinsa si incepe sa transpire, procedura ce se bazeaza pe drenajul limfatic al organismului.

Tratamentul de presoterapie nu este deloc costisitor si combate in mod eficient venele varicoase, celulita si multe alte probleme de ordin estetic. In plus, acesta este porivit si pentru  a remodela coapsele si picioarele. Tratamentul nu dureaza mai mult de 30 de minute si cum specificam anterior, mai multe sesiuni de presoterapie pot fi extrem de eficiente, numarul de sesiuni variind de la 5 la 10.

Presoterapie – Contraindicatii

Presoterapia nu prezinta contraindicatii, insa, nu se recomanda persoanelor claustrofobe sau femeilor insarcinate si nu este indicata in timpul menstruatiei deoarece  organismul este mult mai sensibil la stimulii exteriori in aceasta perioada.

         In cazul persoanelor ce sufera de anumit afectiuni, este contraindicata pentru cei care se confrunta cu:

 • tromboza venoasa profunda;
 • insuficienta cardiaca;
 • infectii la picioare.

Presoterapia este un tratament extrem de benefic pentru eliminarea retentiei excesive de apa corporala circulatia sangelui, in plus ajuta la reducerea umflaturilor de pe anumite parti. Presoterapia este o modalitate buna si de a pierde toxinele corporale, procedura de presoterapie ajutand la arderea grasimilor corporale.

Avand in vedere ca in ziua de azi majoritatea dintre noi sarim peste orele de sport si avem un stil de viata cat mai haotic, si nu doar din punct de vedere alimentar, beneficiile acestei proceduri sunt absolut necesare pentru cei mai multi dintre noi.