fbpx

Transportul utilajelor – o provocare rezolvata de compania de tractari auto

transport utilaje

In Bucuresti circula foarte multe autoturisme si este catalogat ca fiind cel mai aglomerat oras al tarii. Majoritatea autoturismelor sunt second hand si intr-o conditie tehnica destul de slaba. Sunt insa si masini noi dar si utilaje auto care trebuie sa circule pe strazile capitalei. Pentru masinile second hand care se defecteaza foarte repede, pentru reprezentantii companiilor in care se lucreaza cu utilaje auto, compania de tractari auto, http://tractări.ro/, ofera si servicii de transport utilaje de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret.

Transportul de utilaje este asigurat indiferent de ora, zi sau anotimp | tractări.ro

transport utilaje

Firma de tractari auto este in asentimentul proprietarilor de utilaje auto sau al reprezentantilor companiilor care lucreaza cu utilaje mari si ofera servicii prompte in Bucuresti, Ilfov si in imprejurimi. Utilajele transportate sunt asigurate in limita a 25000 de euro, interventiile sunt rapide, in maxim 30 de minute, insa transportul de acest fel poate fi si programat cu cateva zile sau saptamani inainte. Compania de tractari are platforme specializate prezente in toate sectoarele capitalei si in Ilfov. Pentru transportul utilajelor de mare gabarit, echipamentul profesional precum si experienta personalului sunt cele mai importante criterii de selectie.

Asadar, reprezentantii firmei de tractari ofera transport Bobcat, motostivuitor, mini-excavator, transportul nacelelor, pompelor de beton, tractoarelor si altor utilaje cu gabaritul de maximum 7 tone in toate sectoarele Bucurestiului, in Ilfov, Voluntari, Chiajna si in imprejurimi.

Preturile pentru transportul acestor utilaje incep de la 100 de lei pe tona in Bucuresti si 2 lei/km extern. Flota variata de platforme auto raspandita in intreaga capitala asigura un timp de interventie rapid, de maxim 30 de minute. In caz de avarie, echipa de tractari asigura transportul in caz de avarie sau in cazul in care utilajul trebuie mutat de pe un santier pe altul a utilajelor de constructii, agricole sau forestiere, servicii de interventie si salvare de catre soferi instruiti ce vin la fata locului cu masini specializate si echipate.