fbpx

Transport marfa

Fiecare sector din domeniul economic este dependent de transport marfa, el asigura atat importul, cat si exportul produselor de pe piata. Aceasta activitate este bine reglementata de catre legislatia in vigoare, existand anumite reguli care trebuie respectate de catre fimele care asigura transport marfa.

Ce reguli implica activitatea de transport marfa?

Compania care se ocupa de transport marfa trebuie sa detina licenta de transport obtinuta de la ARR. Soferii care lucreaza pe autoutilitarele de transport marfa trebuie sa fie atestati profesional de catre minister, aceasta atestare obtinand-o in urma absolvirii unor cursuri speciale. Vehiculele de transport marfa sunt obligate sa fie dotate cu aparat de control (tahograf) si limitator de viteza. In acest fel marfa ajunge in stare perfecta la destinatie, iar viata personalului nu este expusa la riscuri. Toate produsele trebuie insotite de documentatia necesara legislatiei din tara si strainatate, atestandu-se astfel calitatea, originea si celelalte caracteristici. In cazul in care doriti sa apelati la o companie care sa va transporte marfa este bine sa va informati cu privire la aceste aspecte si sa alegeti o companie profesionista.

La ce firma puteti apela pentru un transport marfa?

Una dintre companiile prezente in Romania, care se ocupa de transport marfa, este Elbacor Trading din muncipiul Craiova. Aceasta a fost infiintata in anul 1999, avand capital romanesc, integral privat, axandu-se de la inceput in domeniul transporturilor. Firma reprezinta un partener de incredere care va poate oferi cele mai eficiente si rentabile solutii. Experienta, seriozitatea, profesionalismul sunt cateva din atuurile principale ale firmei craiovene. La Elbacor Trading puteti apela in cazul in care doriti transport marfa, A. D. R., transport utilaje, transport agabaritic, asistenta tehnica sau masina tehnica de insotire.

In ce consta un transport marfa oferit de firma Elbacor Trading?

Serviciile de transport marfa oferite de catre Elbacor Trading sunt prestate atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Europa, in conditii de siguranta, intr-un timp scurt si la preturi avantajoase. Compania are in parcul auto autocamioane cu prelata de 20-22 tone, ce pot fi folosite la incarcari si descarcari laterale, cu tavan decopertabil. Firma detine si autocamioane carosate, cu si fara obloane de 20-24 tone, care se pot folosi la transportul materialelor de constructii pentru lucrari publice ori de infrastructura.

Cum poate fi contactata aceasta firma pentru a beneficia de transport marfa?

Compania Elbacor Trading reprezinta partenerul dumneavoastra ideal in transport marfa. Insa, mai intai, va invitam sa accesati site-ul sau- transportagabariticcraiova.ro. Datele de identificare ale companiei, numarul de telefon, adresa de e-mail va stau la dispozitie. In cazul in care doriti informatii cu privire la companie sau serviciile oferite, nu ezitati sa va folositi de aceste date pentru a contacta un reprezentant al companiei. De asemenea, aveti posibilitatea sa le transmiteti intrebarile si cererile dumneavoastra si prin intermediul site-ului, completand rubricile formularului. In cel mai scurt timp, veti primi raspunsul dorit. Galeriile de imagini de pe site demonstreaza faptul ca firma dispune de un parc auto adecvat si isi ofera serviciile in toate domeniile unde este solicitata, realizand cu brio sarcinile solicitate. Lunga lista de parteneri care se regaseste pe site este si ea o dovada a calitatii transporturilor pe care le efectueaza. Tot ceea ce mai ramane este ca dumneavoastra sa apelati la serviciile lor de transport marfa.