Transport funerar international – respecta legea si se conformeaza dorintelor dumneavoastra

16 noiembrie 2018
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Echipa de la Servicii Funerare Solomon reprezinta partenerul ideal atunci cand pierdeti pe cineva drag si nu mai aveti putere sa va ocupati de toate lucrurile in acelasi timp. Apelati cu incredere la noi pentru transport funerar international in cazul in care persoana respectiva a decedat pe teritoriul altei tari.

Stim ca efectuarea serviciului de repatriere a persoanei decedate, presupune respectarea stricta a normelor europene de aceea tratam cu maxima seriozitate cerintele dumneavoastra. Noi va oferim consultanta gratuita si raspundem cu promptitudine la orice intrebare. Echipa noastra da dovada de intelegere si compasiune iar serviciile oferite de noi se vor ridica intotdeuna la nivelul asteptailor dumneavoastra.

Suntem o firma funerara autorizata care am reusit sa ne castigam increderea si admiratia celor care au nevoie de ajutorul nostru la un moment dat. Pe durata transportului, asiguram serviciul de conservare a corpului, astfel incat sa va puteti lua ramas bun de la persoana decedata, asa cum doriti.

Dispunem de masini funerare de ultima generatie, dotate cu toate echiparile necesare pentru a organiza repatrieri din alta tara. De asemenea. asiguram si intocmim toate actele necesare pentru eliberarea unui pasaport mortuar, si ne ocupam de toate documentele sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului.

Transport funerar international- preturi corecte

In vederea realizarii unui transport funerar international calitativ, parcurgem o serie de etape bine stabilite pentru a ne asigura ca nu ne scapa nici cel mai mic detaliu. Masinile de transport funerara sunt echipate corespunzator pentru a efectua acest serviciu in conditii de maxima igiena si siguranta. Repatrierea decedatilor se desfasoara in cele mai bune conditii respectand standarde impuse de Uniunea Europeana si totodata oferindu-va cel mai bun raport pret-calitate.

De asemenea, va oferim garantia faptului ca suntem adevarati profesionisti in domeniu si realizam servicii de exceptie, respectand intocmai cerintele dumneavoastra. Avem o vasta experienta in domeniu am reusit sa ne facem remarcati pe scara latga datorita profesionalismului si seriozitatii cu care ne implicam de fiecare data.

Transport funerar international- ridica standardele calitative

Preturile aferente unui transport funerar international sunt corecte si includ toate taxele, fara sa existe costuri ascunse. Masinile funerare din dotare respecta normele prescrise de lege pentru realizarea in siguranta a transportului funerar chiar daca este vorba de distante foarte lungi, pentru ca vrem sa ajungem la destinatie in timp util. La noi gasiti suportul moral de care avti nevoie in aceste clipe de mare durere si tot aici puteti benefica de consiliere competenta la nevoie, Va suntem mereu alaturi pentru ca vreme sa aduceti un strop de lumina in sufletele dumneavoastra.

Noi reusim sa gasim solutii eficiente in conformitate cu exigentele cerute deoarece de-a lungul timpului ne-am confruntat cu fel si fel de necesitati si am adus alinare multor suflete. In desfasurarea activitatii noastre zilnice nu pierdem din vedere nici o clipa obiectivul principal pentru care ne aflam aici si anume, vrem sa demonstram ca va puteti oferi un sprijin real la nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram