Transformă sesiunile de instruire a personalului în activități simple și plăcute cu Outstand

1 februarie 2024
Autor:
Libra WEBCORP

În cadrul companiilor cu cel puțin un angajat, angajatorul are obligația de a organiza sesiuni de instructaj prin care personalul să fie pregătit să acționeze în cazul unor situații de urgență. Conștientizarea pericolului, echiparea corespunzătoare, dezvoltarea unor abilități de acțiune și respectarea obligațiilor înscrise în fișa postului sunt principalele atribute pe care fiecare angajat trebuie să le însușească prin aceste acțiuni de pregătire. Pune siguranța angajaților tăi pe primul loc și implementează aplicatia de instructaj periodic online dezvoltată de Outstand!

De ce să efectuezi sesiunile de instructaj online?

Instruirea conformă a personalului este o acțiune obligatorie care se realizează periodic pentru a diminua pericolele profesionale. Cu toate acestea, mulți angajați tratează aceste sesiuni cu superficialitate, fără să acorde suficientă importanță pregătirii pentru situații de urgență. Rigiditatea întâlnirilor, teancurile de documente, redundanța informațiilor, toate aceste detalii pot face ușor un angajat să își piardă interesul, însă prin dezvoltarea unei aplicații online, Outstand își dorește să contracareze toate aceste aspecte negative.

Este mai rapid

La fel ca orice altă acțiune digitalizată, efectuarea instructajului online este mult mai ușor și rapid de efectuat decât întâlnirile clasice unde era nevoie să aduni întreg personalul și să îl supui la ore de prezentări repetitive. Acum cu doar câteva click-uri angajatul poate alege pe ce subiect se pregătește și când, fără să mai fie expus unor presiuni din exterior.

Costurile sunt mai mici

Logistica necesară pentru a implementa aplicația pe telefonul oricărui angajat este mult mai simplă și accesibilă decât situația clasică în care trebuia să organizezi întâlniri fizice cu personal calificat care să expună toate informațiile aferente și să efectueze verificările necesare ale cunoștințelor pentru a garanta reușita instructajului.

Angajații își pot personaliza programul

Unul dintre avantajele principale aduse digitalizarea procesului de instruire este faptul că fiecare angajat poate parcurge sesiunile de pregătire oricând, de oriunde s-ar afla. Programul fix de învățare a fost înlocuit de flexibilitatea accesării informațiilor și a testelor de verificare la un click distanță, în momentele în care sunt dispuși să se pregătească și să acorde interes maxim acestei activități.

Poți organiza sesiuni de verificare a cunoștințelor

Platforma Outstand oferă pe lângă suport informațional, materiale video și studii de caz, o componentă de verificare și certificare a cunoștințelor acumulate. Fiecare angajat va fi supus periodic unor teste rapide prin care se verifică nivelul de pregătire și se depistează subiectele la nivelul cărora există lacune și unde ar trebui insistat în cadrul următorului program.

Ai toate documentele centralizate

Efectuarea instructajului periodic este o responsabilitate obligatorie atribuită oricărui angajator care, în cazul unor controale de specialitate, trebuie să facă dovada faptului că aceste sesiuni au avut loc în condiții optime. Aplicația Outstand de instructaj consemnează fiecare accesare, fiecare verificare și fiecare raport realizat pentru toți angajații conectați și permite administratorului să obțină acces la aceste informații în cazul controalelor ITM.

Cere acum o ofertă pentru instructaj online de la Outstand

Dacă îți dorești să beneficiezi și tu de avantajele aplicației de instructaj în cadrul companiei tale, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe platforma Outstand și să depui o cerere de ofertă personalizată completând formularul afișat. După transmiterea acesteia durează câteva ore pentru ca un reprezentant al echipei să îți preia solicitarea pentru ca apoi să îți explice detaliat care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a implementa acest serviciu, dar și care sunt costurile pe care trebuie să le acoperi în funcție de dimensiunea companiei tale și perioada contractuală aleasă.

 

Online este acum mai simplu să creezi un mediu de lucru optim și sigur cu Outstand Safety Solutions!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram