Training of trainers invata sa i inveti pe altii

19 octombrie 2015
Autor:
Silkweb

Avem placerea de a anunta organizarea unui eveniment - atelier de formare - sustinut de echipa Vertical Adventure sub sloganul “Invata sa-i inveti pe altii!” Evenimentul va avea loc in sat Lelese, jud. Hunedoara.
Este de precizat, intai de toate, ca varsta minima a celor care participa trebuie sa fie 18 ani iar pentru certificare sunt necesare studiile superioare finalizate.
Atelierul de formare se deruleaza in perioada 13 – 22 noiembrie, cu intrare în data de 12 noiembrie seara sau 13 noiembrie dimineata pana in orele 9:00, si asigura procese dinamice de invatare, generatoare de trairi pline de invataturi.
In cadrul evenimentului, echipa Vertical Adventure isi propune sa pregateasca formatori certificati care ulterior vor avea competentele necesare pentru a sustine programe calitative cu grupuri, outdoor dar si indoor, in domenii precum team building, sectorul educational, dezvoltare personala, formare profesionala si altele.

Elementul principal al atelierului - invatarea experientiala

Diferenta dintre o experienta oarecare si una soldata cu invatare o face partea de reflectie asupra momentelor traite in cadrul oricarui eveniment de acest gen. Intr-o activitate de grup, aceasta reflectie se realizeaza intr-un mod structurat - ”debriefing”, adica acele concluzii de la finalul experimentului care ajuta atat grupul cat si individul sa inteleaga mai bine experienta traita de catre fiecare. Pe parcursul acestui atelier vei experimenta debriefing-ul la nivel subiectiv, iar apoi in mod obiectiv, in calitate de facilitator. La acest nivel, tu esti cel care va sustine si va gestiona discutia grupului si dialogul constructiv.
Asadar, daca esti profesor, educator, o persoana care vrea sa se dezvolte personal, sa ia contact cu un domeniu nou, sa treaca prin experiente inedite, o persoana plina de viata si dornica de a invata cum sa-i invete pe altii, iti poti obtine certificarea profesională ANC (CNFPA) participand la acest eveniment.
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular de inscriere pana in data de 2 noiembrie 2015, sa-l trimiti prin e-mail la adresa [email protected] impreuna cu o copie dupa actul de identitate si copia dovada a platii avansului de 450 lei.
Mai multe detalii despre atelier si despre contul bancar de depunere a avansului se gasesc pe site-ul organizatorilor accesand acest link

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram