fbpx

Tradis servicii eficiente in domeniul traducerilor si interpretariatului

Aveti nevoie ca, intr-o intalnire, la un seminar sau in cadrul altor evenimente mesajul dumneavoastra sa fie transmis corect? Pentru a elimina bariere lingivistice, compania Tradis va ofera cea mai rapida si eficienta metoda de a traduce in timp real sau cu o scurta pauza intre interlocutori.

Aceasta modalitate de traducere orala nu poarta denumirea, dupa cum probabil v-ati gandit, de “traducere” ci se numeste interpretare.

Ca si structura, activitatea de interpretariat este fie simultana, fie consecutiva.
Intepretariatul simultan se desfasoara in timp real si este, de obicei, cea mai folosita tehnica de intepretariere. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta tehnica ofera economie de timp.

Procedeul de intepretariat simultan decurge dupa urmatorul tipar: interpretul asculta si traduce simultan, neavand timp de pauze. Pentru aceste tipuri de intepretari este nevoie de foarte multa experienta si stapanirea perfecta a ambelor limbaje. Firmele, de obicei, pentru astfel de intepretariate stabilesc echipe de cate 2 interpreti, pentru a se putea sprijini reciproc.

Va intrebati probabil cum ajunge traducerea la interlocutori. Exista doua metode: whipsering (traducerea soptita, fara ca vorbitorul sa fie deranjat) sau metoda in casca (traducerea ajunge la audienta cu ajutorul tehnologiilor dedicate ce permit fiecarui vorbitor sa auda traducerea in limba pe care o cunoaste. Aceasta metoda este folosita in cadrul conferintelor internationale cand sunt folosite mai multe limbi de comunicare sau sunt invitati din state diferite.

Intepretariatul consecutiv permite interpretului sa asculte cu atentie sporita, lucru ce duce la o traducere precisa si la acurateatea mesajului. In cazul acestei metode, eficienta reprezinta principalul avantaj, interpretarile fiind mult mai precise.

Tradis

Firma Tradis ofera servicii de traducere la standarde de calitate ridicate. Echipa este formata din profesionisti, care, va stau la dispozitie pentru a identifica si rezolva in cel mai scurt timp posibil cerintele dumneavoastra.
Tradis vine in intampinarea clientilor cu un pachet complet de servicii de traducere si
interpretariat. Din acest pachet amintim: traduceri autorizate, interpretariat, tehnoredactare,revizie traduceri, consultanta in afaceri, consultanta contabila, consultanta fonduri europene, consultanta marketing, consultanta management si lista poate continua.

Firma executa traduceri in peste 70 de limbi, pentru aproape orice domeniu de activitate. Apeland la serviciile firmei Tradis veti beneficia de gradul inalt de pregatire al traducatorilor si interpretilor ce folosesc instrumente specifice pentru organizare: instrumente de traducere, baze terminologice, tehnici de interpretariat etc.
Datorita seriozitatii, calitatii serviciilor presate si promptitudinii cu care specialistii firmei raspund cererilor, firma Tradis a reusit sa evolueze pe piata de profil foarte repede.

Tradis – Intepretariat

Firma Tradis va pune la dispozitie cei mai buni interpreti, pentru o gama diversificata de evenimente precum: semnari de acte, conferinte, mese de protocol / afaceri, simpozioane, seminarii, traininguri, delegatii sau intalniri si reuniuni neoficiale.
Interpretariatul ajuta la dezvoltarea relatiilor pe plan international, iar firma Tradis va ajuta oferindu-va cele mai bune servicii de interpretariat pe care le veti gasi pe piata romaneasca.

Date de contact:
Denumirea firmei: Tradis Craiova;
Numar de telefon: 0765 961 932.