fbpx

Totul despre un implant dentar

Toate persoanele au oportunitatea de a-si imbunatati zambetul intr-un frumos cabinet stomatologic Bucuresti, VelvetDental. Nu doar ca se ofera clasicele servicii dentare la cele mai bune preturi, insa puteti avea parte de un implant dentar de cea mai buna calitate.

Implantul dentar este o radacina artificiala de dinte, care este plasat in maxilar si care sustine un inlocuitor de dinte. Acesta poat fi o optiune pentru persoanele care au pierdut un dinte sau mai multi din cauza unei boli paradontale, o rana sau oricare alt motiv.

La fel ca in majoritatea procedurilor stomatologice de astazi, implanturile dentare implica nu doar descoperire stiintifica, cercetare si intelegere, dar si aplicarea practica in clinica. Practica in implanturi necesita o expertiza riguroasa: planificare, chirurgie si restaurarea dintilor. Este atat stiinta cat si arta, pentru ca un implant nu trebuie doar sa fie bun, ci trebuie sa aiba si un aspect apropiat de cel al unui dinte natural.

Candidatul ideal pentru un implant dentar este o persoana care are o stare buna de sanatate si o igiena orala corespunzatoare. De asemenea, este nevoie de un os puternic in maxilar pentru a sustine implantul, iar candidatul trebuie sa aiba un tesut sanatos si sa nu mai sufere de o boala paradontala.

Orice persoana care doreste o astfel de procedura este atent testata inainte, pentru a se obtine siguranta ca implantul dentar va reusi si va rezista fara probleme. Daca nu se fac testele preliminare, exista riscul ca pacientul sa respinga implantul si chiar sa se faca mai mult rau decat bine.

Sursa: http://rubbersidewalks.co/totul-despre-un-implant-dentar/